Nici palatul lui Becali nu mai este ce-a fost

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Faimosul palat aurit al lui Gigi Becali nu mai e ce-a fost odată! S-au dus vremurile când patronul Stelei privea impunător de la balconul clădirii, iar muncitorii mişunau prin curte. Acum, obloanele sunt trase, frunzele au împânzit curtea palatului şi doar covorul roşu uitat pe scările prăfuite mai aminteşte de luxul şi opulenţa ce erau odată la palat.

A investit sume fabuloase, dar nu se mai poate bucura de "casa poleită cu aur"! De când Gigi Becali (55 de ani) e chiriaş la penitenciar, clădirea situată pe bulevardul Aviatorilor din Capitală pare părăsită. Altădată plin de viaţă, palatul îşi deschide acum porţile doar când oficialii de la Steaua mai ţin câte o conferinţă acolo. În curte, curăţenia lasă de dorit. Măturile sunt pitite după clădire, însă rar se atinge câte un angajat de ele.

Noiembrie 2013- Ieri, curtea palatului din bd. Aviatorilor era plină de frunze

simeon stalpnicul png

Astfel că frunzele şi-au făcut loc peste tot, de la porţile impunătoare şi până în pragul uşii. Până şi aurul încrustat pe pereţii clădirii-monument pare că şi-a pierdut din strălucire, iar vegetaţia, care altădată impresiona, întregeşte tabloul dezolant. Covorul roşu a mai rămas, însă nu mai are cine călca pe el.

Acum, doar vărul lui Gigi, Virgil Becali, mai trece din când în când pe la palat, el având aici biroul. Becali se află după gratii de aproape jumătate de an. El este încarcerat la penitenciarul de la Poarta Albă, unde a fost transferat în data de 30 octombrie.

Gigi Becali, transferat de la Jilava la Poarta Albă

Dumitru Dragomir vrea să-l scape pe Gigi Becali de închisoare şi să-l angajeze la LPF. Vezi de ce!

«Gigi Becali nu vrea să fie văzut după gratii». Vezi cine spune asta!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net