NERUȘINARE! Parlamentarii vor să-și voteze marți pensiile speciale

Ultima actualizare:

    Senatorii și deputații au votat marți legea pensiilor speciale pentru parlamentari
Senatorii și deputații au votat marți legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea Parlamentului a aprobat, luni, solicitarea liderul grupului PSD din Camerei Deputaţilor Marian Neacşu privind introducerea legii pensiilor speciale pentru parlamentari pe ordinea de zi a plenului de marţi, anunță Mediafax.

„Liderul grupului PSD din Camerei Deputaţilor, Marian Neacşu, a propus introducerea pe ordinea de zi a legii pensiilor speciale. (...) Am votat împotrivă. Legea pensiilor speciale a fost introdusă suplimentar pe ordinea de zi a Birourilor Permanente reunite pentru a fi supusă dezbaterii în plen, cel mai probabil marţi”, a declarat luni vicepreședintele Camerei, liberalul Ludovic Orban.

El a afirmat că, deşi, restul liberalilor au votat introducerea legii pensiilor speciale pe ordinea de zi, PNL va rămâne constant şi va respinge în plen această lege. „N-au fost atenți probabil la introducere, dar, repet, PNL este consecvent, de altfel președintele Iohannis a retrimis spre dezbatere această lege”, a susţinut Orban.

Deputatul PNL a mai spus că probabil şi PSD „s-a răzgândit” şi va vota împotriva legii pensiilor speciale. „Acum, să nu facem proces de intenție, poate că s-a răzgândit și PSD și o să voteze împotriva pensiilor speciale. Cel puțin domnul Dragnea așa a dat declarații, că nu mai susține adoptarea pensiilor speciale”, a mai spus Ludovic Orban.

Legea care prevede introducerea pensiilor speciale pentru deputaţi şi senatori a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis şi se află în faza de reexaminare. Şeful statului poate respinge promulgarea o singură dată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net