Nepotul lui Băsescu a cerut mită 1 milion de euro?

Ultima actualizare:

    Dragoş Băsescu
Dragoş Băsescu

Se strânge laţul, cum ar spune duşmanii lui Băsescu! Fratele fostului preşedinte face anul de când e arestat în cazul Bercea Mondial. Acum, şi fiul lui Mircea Băsescu, Dragoş a ajuns să dea cu subsemnatul la DNA.

Nepotul lui Traian Băsescu a fost adus cu mandat de ofiţerii anticorupţie la sediul DNA Bucureşti, în cursul zilei de miercuri (17 iunie), acuzaţiile fiind de trafic de influenţă. Potrivit unor surse judiciare, el ar fi cerut unui om de afaceri cercetat de DIICOT suma de 1 milion de euro pentru soluţionarea unui mandat de arestare şi pentru ridicarea sechestrului pe avere.

Conform România TV, Dragoş Băsescu s-ar fi întâlnit cu omul de afaceri Staicu Sandu la sauna SPA-ului din Clubul Pescariu. Acolo i-ar fi prezentat documente din dosarul DIICOT, prezentându-i şi numele procurorului de caz, şi i-a cerut un milion de euro. 

Tot miercuri, a fost chemat la DNA şi ginerele lui Băsescu, avocatul Radu Pricop. Potrivit unor surse judiciare, se pare că şi soţul Ioanei Băsescu e acuzat de complicitate în acelaşi dosar. Aceleaşi surse spun că avocatul ar putea fi pus sub acuzare.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net