Nemţean reţinut pentru viol şi trafic de minori. Doi copii, transformați în adevăraţi sclavi

barbat_arestat_catuse.jpg

FOTO: arhivă Adevarul

Doi minori au fost salvați zilele trecute din mâinile unui bărbat extrem de periculos. Copiii erau trimiși să cerșească pe străzile din Roman, dar au fost și violați de același individ.

Calvarul celor doi copii a început în 2019. Aceștia au fost racolați de individul respectiv și, sub amenințări cu violența, erau trimiși la cerșit. Toți banii pe care îi strângeau ajungeau la bărbat, care pe minori în locuința sa. Practic, copiii făceau doar ce li se ordona, devenind un fel de sclavi.

Mai mult, cercetările au scos la iveală faptul că acești copii au fost și violați de bărbat. În luna martie 2021, acesta a întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere, cu cei doi minori, scrie adevarul.ro.

Pe 5 aprilie, poliţiştii de la Crimă Organizată Neamț împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Roman, la imobilele unei persoane bănuite de trafic de minori şi viol.

Poliţiştii au pus în aplicare un mandat de aducere, bărbatul fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamţ, pentru audieri. În baza probatoriului administrat, faţă de acesta, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru trafic de minori şi viol. 

Citește și: 

Bărbat de 33 ani din Botoșani, suspectat că ar fi violat un băiat de 12 ani! Copilul era lăsat în supravegherea agresorului

Argeș. Fetiță de 12 ani, violată de tată și fratele mai mare. Ce au îndurat și ceilalți 5 frați ai copilei

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1