Bărbat de 33 ani din Botoșani, suspectat că ar fi violat un băiat de 12 ani! Copilul era lăsat în supravegherea agresorului

copil-suparat.jpg

copil trist cu capul in jos
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele
Foto: Arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Caz șocant de pedofilie! Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi violat un băiat de 12 ani pe care părinţii l-au lăsat în grija sa.


Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 33 de ani din municipiul Botoşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol, scrie news.ro.

Mama copilului a sesizat poliția

 
“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 23/24 decembrie 2020, acesta  ar fi violat un minor de 12 ani, din municipiul Botoşani, lăsat în supravegherea sa de către părinţii acestuia. Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 5 ianuarie 2021, de către mama minorului,  iar la data de 11 ianuarie, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Botoşani. 
 
În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe probe, iar bărbatul de 33 de ani a fost dus la sediul poliţiei. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca marţi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • violatori, pedofili, agresiune sexuala minori, minori agresati, copii viol, tati violatori, pedofilie

    Agresiunea sexuală îndreptată împotriva minorilor este extrem de frecventă în România, iar pedepsele prevăzute de legea penală nu descurajează deloc un astfel de comportament deviant. Ultimul caz de pedofilie, soldat cu molestarea a doi copii într-un lift din București, ne arată ce pericole îi pasc pe cei mici când ies de sub supravegherea părintească. Iată ce soartă au avut patru dintre pedofilii care au scandalizat România.

  • fetita_rapita_mihaela.jpg

    Cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovita răpită și ucisă de un pedofil olandez a adus în atenție o realitate cruntă. Copiii nesupravegheați sunt în pericol. Pedofilii dau târcoale locurilor unde își petrec timpul micuții și atacă atunci când ne așteptăm mai puțin. Specialiștii spun că orice părinte poate evita adevărate tragedii dacă va ține cont de câteva reguli de bun-simț.