Argeș. Fetiță de 12 ani, violată de tată și fratele mai mare. Ce au îndurat și ceilalți 5 frați ai copilei

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost arestat preventivFoto: observatornews.ro
Bărbatul a fost arestat preventivFoto: observatornews.ro

Ce a îndurat o copilă dintr-o comună din Argeș timp de doi ani este greu de descris! De când avea 10 ani și până acum, la 12 ani, ea a fost batjocorită atât de tată, cât și de fratele cel mai mare.

Sunt șapte copii la părinți și în urmă cu doi ani au rămas fără mamă. De atunci a început și coșmarul fetei, singură între șase băieți. Tatăl și fratele ei mai mare ar fi violat-o în mai multe rânduri. De asemenea, bărbatul este supectat că şi-ar fi bătut toţi cei şapte copii de mai multe ori.

Ororile s-au petrecut în comuna Poiana Lacului. În luna noiembrie a anului trecut, fetița a reclamat la Poliţie că fratele în vârstă de 16 ani a forţat-o de mai multe ori să întreţină relaţii sexuale, scrie observatornews.ro.

Tatăl își bătea toți cei șapte copii

Ancheta a stabilit că într-adevăr, minora fusese abuzată de la vârsta de 10 ani, iar minorul a fost arestat preventiv, şi în prezent fiind în arest. Deşi la acel moment fetiţa nu a spus de frică, ulterior, s-a stabilit că şi tatăl a abuzat-o. Bărbatul este cunoscut de oamenii legii, fiind cercetat într-un dosar de conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis, dar mai ales, din cauza numeroaselor scandaluri provocate la beţie.

Mai mult, s-a aflat că Ionel M. (47 de ani) şi-ar fi bătut toţi cei şapte copii de mai multe ori. Totul a ieşit la iveală după arestarea fratelui de 16 ani, când 5 copii minori au fost plasaţi în regim de urgenţă, fiind preluaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului. Băieții au 4 ani, 5 ani, 14 ani și 12 ani.

Minorii, dați în grija asistenților maternali

Minorii au fost plasaţi la trei asistenţi maternali, iar în timpul şedinţelor de consiliere copiii ar fi povestit cum erau bătuţi de tată. De asemenea, după mai multe luni, simţindu-se protejată, fetiţa, acum în vârstă de 12 ani, a mărturisit că şi tatăl ar fi batjocorit-o.

Ionel M. este cercetat, în stare de arest preventiv. 

Citește și: 

Terifiant! Copilă de 13 ani violată de tată. Fratele ei a reușit s-o scape din ghearele monstrului

Violată de frate, tată şi unchi

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net