Negreanu are o slăbiciune pentru blonde! Cum arată iubita celui mai bogat jucător de poker din lume

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Daniel Negreanu, românul care a făcut peste 20 milioane de dolari din jocurile de poker, nu a avut prea mult noroc în dragoste. Ultima lui relație, cu Miss Ucraina, s-a terminat cu multe dezamăgiri. Noua lui iubită i-a readus însă din nou zâmbetul pe buze.

Daniel a fost invitat anul trecut în cadrul unei emisiuni radio să dezbată pe tema campaniei electoare din SUA (n.r. acolo unde este stabilit), moment în care realizatorul a dezvăluit și ce avere a făcut românmul din poker, respectiv 23 de milioane de dolari. O mare parte din banii pe care i-a câștigat până acum, acesta i-a investit într-o proprietate imensă din Vegas, pe care și-a construit o casă care pe in interior seamănă cu un cazino. Dacă la poker avea noroc pe bandă rulantă, nu același lucru se putea spune despre norocul în dragoste.

Negreanu s-a iubit până nu demult cu un manechin din Ucraina, ajunsă Miss în 2008, o blondă superbă care l-a părăsit pe roman pentru că planurile lor de viitor nu coincideau. Ea își dorea foarte mult un copil, dar să se și căsătorească, în vreme ce Daniel ăși dorea să mai ”copilărească”.

Cu toate că a fost părăsit, nu i-a fost greu să-și găsească o altă iubită, tot blondă, nu Miss, însă la feld e frumoasă, o tânără care pare să-l facă pe jucător să se simtă în elementul lui. 

Noua lui parteneră nu se pricepe la poker, iar asta îl amuză la culme pe roman, care o tachinează  ori de câte ori are ocazia.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net