Nazareth şi Carla’s Dreams, la Zilele Sfântu Gheorghe

Se anunţă o petrecere pe cinste cu muzică bună şi artişti celebri în perioada 22-30 aprilie, la Sfântu Gheorghe, cu ocazia Zilelor Oraşului.

Vineri, 28 aprilie, pe Scena Principală amplasată în faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean vor concerta artişti din Ungaria şi Germania, seara încheindu-se cu un concert Şuie Paparude.

Sâmbătă, 29 aprilie, vor face show, printre alţii, Carla’s Dreams, iar duminică scena va fi ocupată de legendara trupă scoţiană de hard rock Nazareth.

Loading...

Citește și

  • carla s dreams fara masti

    În urmă cu doar câteva zile, jurnaliștii ruși i-au „demascat”, rând pe rând, pe băieții de la Carla's Dreams. Cu nume, prenume, față și viață personală, reporterilor nu le-a păsat că le calcă în picioare întreg conceptul acestor artiști. Deși nu au dat nicio declarație oficială, moldovenii și-au schimbat poza de profil de pe Facebook, motiv pentru care admiratorii lor s-au îngrijorat.

  • the motans

    Vin tot din Moldova, lucrează cu aceeași casă de producție ca ”frații lor mai mari” și sunt la fel de discreți în ceea ce privește identitatea lor. Este vorba despre trupa The Motans, care tocmai a lansat videoclipul la piesa ”Versus”, cu speranța de a cuceri publicul din România așa cum au făcut-o băieții de la Carla’s Dreams.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1