A năvălit plin de sânge la Poliţie: “Arestaţi-mă, femeia e moartă în casă!”

Ultima actualizare:

    Cadavrul femeii va fi supus necropsiei
Cadavrul femeii va fi supus necropsiei

Episod tragic la Vaslui, derulat duminică! O femeie de 43 de ani a fost omorâtă în bătaie de soţul său, care mers apoi la Poliţie, cerând să fie arestat.

Conflictele dintre cei doi soţi erau frecvente, povestesc vecinii. Rămaşi fără copii, care au fost luaţi în grija statului, cei doi soţi au căzut în patima alcoolului. Duminică seară, bărbatul de 49 de ani şi-a zdrobit soţia cu pumnii şi picioarele. După ce s-a dezmeticit, el a încercat să-şi ia zilele, tăindu-şi venele. Plin de sânge pe braţe, bărbatul a mers la Poliţie: ”Arestaţi-mă, femeia este moartă în casă, mergeţi şi vă convingeţi cu ochii voştri!”, a strigat bărbatul în incinta secţiei. Împreună cu poliţiştii, el s-a întors la locul crimei. Criminaliştii au intrat în locuinţa insalubră şi au găsit-o pe femeie prăbuşită lângă uşă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de omor.

Un bătrân şi-a înjunghiat mortal fiul

O crimă oribilă a îngrozit, tot duminică, un sat din Dâmboviţa! Un bărbat de 45 de ani a murit într-o baltă de sânge, după ce tatăl său, în vârstă de 75 de ani, l-a înjunghiat cu un cuţit. Efortul medicilor de a salva viaţa victimei a fost zadarnic. Fapta a fost comisă în satul Teiş, din comuna dâmboviţeană Şotânga.

Deşi vecinii au numai cuvinte de laudă despre familia celor doi, se pare că între tată şi fiu ar fi existat o neînţelegere mai veche. Cel mai probabil, după ce au consumat mai multe pahare cu alcool, între cei doi a izbucnit un scandal. Bătrânul şi-a lovit fiul cu un cuţit, iar rana a fost atât de adâncă încât victima n-a mai avut nicio şansă.  Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru a fi autopsiat. Bătrânul a fost reţinut şi urmează să fie cercetat pentru infracţiunea de omor calificat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net