Naşu’ Mazăre, mândru de sacoul de fiţe!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Edilul Constanţei a fost naş mare sâmbătă seara. Radu Mazăre, care a acceptat propunerea şefei sale de cabinet de a o cununa, a venit la eveniment în limuzină şi a purtat un costum negru cu imprimeuri.

Vezi şi:

Radu Mazăre şi-a năşit asistenta de cabinet - FOTO

Radu Mazăre i-a băgat asistentei trabucul în gură!

Pentru că primarul nu este căsătorit a fost nevoit să obţină o derogare specială la nunta Andreei Scorei, şefa lui de cabinet, care şi-a unit destinul cu Alexandru-George Iorov, fiul unui om de afaceri constănţean.

Cununia civilă şi cea religioasă au fost oficiate la Catedrala Sfinţii Apostoli „Petru şi Pavel". Radu Mazăre a ajuns la biserică la volanul Bentley-ului său.

Mazăre a venit la nuntă cu Bentley-ul său

simeon stalpnicul png

Primarul a purtat un costum negru clasic, cu un imprimeu auriu pe mâneca dreaptă şi papion negru. În maşina sa a venit la biserică şi mireasa, Andreea Scorei. Mirele, George Iorov a sosit într-un autoturism Morgan roşu clasic, pus la dispoziţie de naşul său. Mirele a avut un costum negru şi a fost încălţat cu pantofi roşii.

În autoturismul său a venit şi partenera lui Radu Mazăre, o domnişoară blondă îmbrăcată festiv. „Am sfătuit-o pe mireasă să nu îl toace pe mire la cap", a spus edilul constănţean la ieşirea din biserică.

Mireasa i-a pupat mâna naşului

simeon stalpnicul png

Naşul s-a declarat invidios că finul său a avut o ţinută mai excentrică decât a sa. „M-a halit cu pantofii. La sacou nu, dar la pantofi şi la papion m-a tăiat", a declarat Mazăre. Darurile de nuntă au fost la fel de originale ca naşul.

Mazăre i-a cumpărat finului său o bicicletă, iar George Iorov i-a dăruit lui Mazăre un zmeu. După cununie, cei circa 400 de invitaţi s-au mutat în club Office din Mamaia.

«Nota 4 la stil»

Stilistul Adina Buzatu a comentat pentru Click! ţinuta lui Mazăre. "Nu e un sacou potrivit pentru un naş. E prea strălucitor, e prea mult. Dar el e un nonconformist. Îi dau nota 4 la stil, dar 10 la atitudine."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net