A născut un copil de 7,5 kilograme şi 60 de centimetri - VIDEO

Ultima actualizare:

Băieţelul s-a născut vineri prin cezariană şi i-a lăsat muţi de uimire pe părinţi, dar şi pe medicii care estimaseră că la naştere va avea în jur de cinci kilograme.

"Nu ne vine să credem că este atât de mare! Asistentele nici nu erau pregătite cu scutece atât de mari! Avem de returnat o mulţime de haine pe care le-am luat pentru el şi care deja îi sunt mici", a declarat mama bebeluşului. JaMichael mai are trei fraţi, de 18, 16 şi 10 ani, potrivit cbs19.tv

Mama bebeluşului, Janet Brown, a fost diagnosticată cu diabet gestaţional în timpul sarcinii, ceea ce ar fi putut contribui la greutatea nou născutului. În prezent, Jamichael este ţinut sub observaţie: el nu poate încă respira singur, iar medicii îi verifică în permanenţă nivelul de zahăr din sânge.

Reprezentanţii spitalului cred că este cel mai mare copil născut vreodată în statul Texas, dar va mai dura o perioadă până când informaţia va fi confirmată.

Momentan, recordul pentru cel mai mare bebeluş din lume s-a înregistrat în Canada în 1979: 10 kilograme şi 800 de grame. La polul opus, recorul pentru cel mai mic bebeluş a fost înregistrat în octombrie 2006, când într-un spital din Florida s-a nascut prematur un bebeluş care cântărea doar 284 de grame.

VEZI AICI VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net