N-arată casa prea bine, dar costă doar 105 lei

Citeste tot despre: 

E greu sa-i spui casă grămezii de cărămizi şi lemne de pe strada Tocile nr. 164, din Braşov. Însă, cu ceva bani, cumpărătorul casei din imagine se va putea lăuda că locuieşte într-una dintre cele mai selecte locaţii din Braşov.

O casă situată în centrul istoric al Braşovului are toate şansele să devină cea mai ieftină locuinţă din România. Direcţia Finanţelor Publice Braşov scoate la licitaţie, o casă de pe strada Tocile nr. 164, la preţul de pornire de 105 lei.

“Locuinţa a ajuns în proprietatea statului în urma unei succesiuni vacante”, se menţionează în anunţul de licitaţie. Practic după ce ultimul proprietar cunoscut a decedat, nici un moştenitor nu a revendicat locuinţa.

Casa este din lemn, nelocuită, uzată aproape în totalitate şi cu acoperişul prăbuşit. Licitaţia va avea loc la 14 iunie, la ora 11.00, la sediul Fiscului din Braşov, de pe Mihail Kogălniceanu.

Alexandru Stănescu de la Direcţia de Culte şi Patromoniu din cadrul Primăriei Braşov susţine că locuinţa situată pe Tocile 164 este pe lista monumentelor istorice din Braşov şi datează din secolul al XVIII-lea. Legea spune însă că o casă poate fi scoasă de pe lista monumentelor istorice dacă este degradată şi nu prezintă nici un interes în ceea ce priveşte restaurarea ei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1