A murit în timp ce transmitea pe Facebook

6-act-foto-baza-accident.jpg

Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a fost aruncat din maşină

Neatenţia face din nou victime!

Un şofer din Craiova şi-a găsit sfârşitul în văzul tuturor. În timp ce conducea, bărbatul de 48 de ani, cunoscut sub porecla de “Briceag”, făcea live de pe telefon pe Facebook. La un moment dat, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil, a lovit  un stâlp de iluminat public şi a ajuns în curtea unei case. În urma impactului, acesta a fost proiectat în afara autoturismului, iar o conductă de gaze s-a fisurat.

Potrivit rtv.net, victima ar fi fost membră a clanului Pară, din cartierul Craioviţa Nouă. Alţi doi şoferi şi-au filmat anul acesta propria moarte. În mai, nouă români şi-au pierdut viaţa pe o şosea din Ungaria. Şoferul microbuzului filma şi se vede cum a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un tir. În iulie, doi tineri au murit şi alţi doi au fost răniţi pe E85, în timp ce conducătorul auto făcea live pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • doi adolescenti au murit intr-un accident de masina

    Doi adolescenţi, unul de 14 ani, celălalt de 18 ani, au murit în urma unui grav accident de circulaţie produs joi seară pe Drumul European 85, în judeţul Vrancea. Șoferul și un alt pasager au fost transportați la spital cu răni grave. Cei patru îşi transmiteau live, pe Facebook, plimbarea cu mașina.

  • Accident în Olt! Un şofer care conducea o maşină cu volanul pe dreapta, având pasageri un alt bărbat şi pe soţia acestuia, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism. Şoferul vinovat se află la spital, iar fata din maşină a decedat. Şi conducătorul celuilalt vehicul s-a stins. Soţul femeii ucise în coliziune transmitea live pe Facebook cursa nebună.