A murit lângă spital, după ce a fost consultată şi trimisă acasă

Ultima actualizare:

O femeie de 47 de ani a murit lângă UPU a Spitalului de Urgenţă Ilfov după ce medicii care au consultat-o i-au spus să meargă acasă, deşi ea se simţea rău. Soţul femeii, citat de stirileprotv.ro, povesteşte că aceasta era la menstruaţie, avea o sângerare puternică şi se simţea foarte ameţită.

„Nimic grav, un grad mic de anemie, un sindrom vertiginos care vedea pe fondul menstrei. Nimic altceva”, a declarat şeful UPU. Soţul este de altă părere: „Nici nu am apucat să ies de pe uşa spitalului cu ea că a căzut, iar i s-a făcut rău. Nu a băgat-o nimeni în seamă. În maşină, starea i s-a agravat”. Disperat, omul care nu are carnet şi nu putea să plece mai departe s-a întors la spital şi a cerut iar ajutorul doctorilor.

„După aproximativ 3 ore, când am pus mâna pe ea era rece. Nu mai puteam comunica bine că nu mai vorbea. Am fugit la spital şi i-am rugat pe brancardieri să vină cineva, unul din ei care are carnet să ia maşina să o aducă la spital. M-au refuzat că nu pot să părăsească camera de gardă şi să dau telefon la salvare”. La sosirea ambulanţei, femeia era în stare critică şi nu a putut fi salvată. Decesul ar fi survenit pe fondul unei afecţiuni cardiace. “Această femeie, care niciodată nu a avut probleme de sănătate, a murit sub ochii mei”, a spus Vasile Sandu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net