A murit că a evadat din cămin pe cearşafuri

Ultima actualizare:

Elevii Colegiului Tehnic "Anghel Saligny" din Bacău au primit ieri dimineaţă vestea că Bianca Rusu, colega lor din clasa a IX-a a murit pe patul de spital. Vestea i-a întristat pe tineri, care sunt încă şocaţi de modul în care tânăra a încercat să fugă, pentru câteva ore, din internat.

Cu toate astea, elevii povestesc că cei care sunt cazaţi la cămin sunt închişi zi şi noapte şi că nu au voie să iasă decât la cursuri.

Reporterii Click! s-au convins de spusele copiilor. Nici duminică la ora 19.00, nici luni la ora 16.00 nu au reuşit să intre în încăpere deoarece uşa era zăvorâtă cu un lacăt. Cheia se afla la Cosmin Cheţa, pedagogul căminului care a refuzat să descuie uşa de fier de la intrare.

Singurul loc prin care se poate comunica cu elevii din internat este fie pe geam, fie prin vizeta uşii de la intrare. Elevii care vor să intre sau să iasă din cămin trebuie să îl sune la telefon pe pedagog care vine din camera sa (aflată tot în cămin) şi descuie lacătul. Despre Bianca Rusu colegii au cuvinte frumoase de spus, însă Adrian Fuioagă, directorul Colegiului "Anghel Saligny", susţine că era o elevă problemă.

"Avea multe absenţe la şcoală şi în cămin făcea numai prostii. Ba chiar eu am chemat-o într-o zi la mine în cabinet şi am stat de vorbă cu ea. O reclamase o colegă de cameră că îi făcea tot felul de şicane. Ba că îi încuie uşa şi nu o lăsa să intre în cameră, ba că nu vrea să se culce şi seara pune muzică până târziu. Era clar o elevă problemă", a spus directorul Fuioagă. Fata era din localitatea Filipeşti şi va fi înmormântată în cimitirul din localitate.

La 13 decembrie, Bianca Rusu şi colega ei de cameră au înnodat mai multe cearşafuri care să le ajute să coboare pe fereastră, de la etajul 2 al căminului. Fetele voiau să-şi cumpere ţigări în timpul nopţii, când uşile internatului erau închise. Prima fată a coborât fără probleme, însă Bianca s-a prăbuşit pe asfalt după ce aşternuturile s-au desfăcut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net