MONSTRU: Un bărbat din Vaslui și-a batjocorit propriile fetiţe!

Ultima actualizare:

Ion Balan, un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea vasluiană Băcani, tatăl a trei fetiţe, a fost arestat preventiv, aseară, el fiind acuzat că le-a violat în repetate rânduri pe două dintre fetiţele sale.

Din primele informaţii oferite de anchetatori, Ion Balan a început să îşi batjocorească fata cea mai mare, acum în vârstă de 15 ani, încă din 2009. De câte ori o prindea singură, de atâtea ori o supunea la un chin de neimaginat.

De un timp, după ce fata cea mare a plecat cu un băiat, tatăl incestuos a pus ochii pe fata cea mică, de 12 ani, pe care a siluit-o, la fel, în mod repetat.

Povestea a ieşit la iveală după ce bărbatul a vrut să o violeze şi pe fata mijlocie, care s-a opus şi şi-a făcut curaj de a povestit totul dirigintei sale, iar conducerea şcolii a anunţat Poliţia.

Ion Balan a fost reţinut, aseară, de oamenii legii care l-au prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventiivă pentru 29 de zile pentru incest, magistraţii fiind de acord cu această măsură.

Cele trei fete ale sale au fost scoase din mediul familial şi au ajuns într-un centru de copii unde vor fi consiliate de psihologi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net