Mobilizare în forţă! Peste 100 de oameni caută un bărbat rătăcit în pădure

Citeste tot despre: 

Un bărbat de 40 de ani e de negăsit, după ce s-a rătăcit într-o pădure din apropierea municipiului Lugoj. Peste o sută de persoane, pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari, dar şi mai mulţi câini de urmă îl caută pe dispărut încă de luni seară.

UPDATE 11.00. Bărbatul rătăcit într-o pădure de lângă Lugoj a fost găsit marţi dimineaţă.
“Bărbatul a fost găsit în pădure, este într-o stare bună şi este cooperant. Urmează să fie audiat de poliţişti. El nu părea să fie rănit, însă, cel mai probabil, va fi supus şi unui control medical”, a declarat Sindia Vlaia, potrivit Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a spus că bărbatul era băut. “Bărbatul a fost dus la audieri. El a spus că l-a durut burta, nu putea să meargă, nu ştia unde se află şi de aceea a sunat la 112. Probabil că va fi supus şi unui control medical. Avea o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală”, a spus Bocancea.

Se pare că bărbatul a reuşit să sune la 112 şi le-a transmis autorităţilor că este rănit, scrie Medifax. El a vorbit cu pompierii la telefon de trei ori.

"Prima dată când a sunat a spus că se află în stare de ebrietate şi că a plecat din spital. A doua oară ne-a spus că a fost urmărit de nişte băieţi care l-au înjunghiat şi că el a fugit în pădure unde s-a ascuns şi că s-a rătăcit. A treia oară ne-a spus că sângerează şi că s-a suit într-un copac pentru că jos sunt mistreţi. Cert este că peste o sută de pompieri, voluntari, poliţişti şi jandarmi, alături de câini de urmă, îl caută pe bărbat în pădure", a declarat pentru Mediafax, Sindia Vlaia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat”.


Loading...