Mircea Badea îi amenință pe polițiști: "O să iasă foarte rău. Le promit"

badea.jpg

mircea badea
Mircea Badea, somat de Poliție, să dea explicații cu privire la mesajele publicate pe Facebook, despre oamenii legii
Foto: Facebook

Mircea Badea pare să fie implicat într-un nou conflict, de această dată, cu polițiștii. După ce a lansat mai multe atacuri la adresa lor, pe baza incidentului cu polițistul pedofil care a abuzat doi copii în liftul unui bloc, Mircea Badea a primit acasă o citație.

Prezentatorul de la Antena 3 este chemat la Poliție să dea explicații cu privire la mesajele critice publicate pe pagina sa de Facebook. Mircea Badea are de multe ori tendința să generalizeze categoriile sociale atunci când vrea să scoată în relief anumite abateri sau infracțiuni, iar acest lucru îi deranjează pe anumiți oameni. Chiar dacă uneori este bine intenționat, felul în care își exprimă indignarea jignește mase largi de persoane, iar de această dată, trebuie să dea explicații chiar polițiștilor:

"Milițienii nu și-au găsit omul potrivit să-l abuzeze/brutalizeze. Lor nu li se pare important că pedofilul coleg cu ei a fost acoperit ani tot de către ei. Nici că zburdă prin România clanurile interlope. Dar suspină gingaș că aș fi zis eu nasoale despre milițieni pe feisbuc. Treaba asta va ieși foarte rău. Le promit!", a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook, publicând și o imagine cu citația pe care a primit-o.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1