Mircea Badea, atac dur la un membru CNA: ''Dobitoc băsist''

Ultima actualizare:

    Mircea Badea şi Mihai Gâdea consideră că totul o execuţie, nu executare din partea ANAF-ului FOTO: Arhiva personală
Mircea Badea şi Mihai Gâdea consideră că totul o execuţie, nu executare din partea ANAF-ului FOTO: Arhiva personală

Posturile de televiziune Antena 3 și Antena 1 riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de luni (15 februarie). Angajaţii trustului de presă, printre care şi Mircea Badea, consideră că totul este un abuz fără precedent din partea celor de la ANAF.

Reprezentanţii postului au acuzat, în direct, că se îngrădeşte libertatea de exprimare şi s-ar dori "scoaterea Antenei 3 de pe piaţă" sau închiderea postului. Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a declarat că Antena 3 dezinformează şi face "şantaj public" prin modul în care prezintă decizia Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care a notificat faptul că sediile Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în 5 zile. În cursul zilei de luni, acesta a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj pentru posturile de televiziune, scrie gândul.ro.

"Ceea ce face acum Antena 3 se numeşte dezinformare şi şantaj public. De ce? Fiindcă Antena 3 ştia din august 2014, data hotărârii judecătoreşti rămasă definitivă, faptul că trebuie să îşi găsească alt sediu. Au sperat că vor fi ţinuţi în braţe", a spus Valentin Jucan.

Valentin Jucan
Valentin Jucan

Deranjat de afirmaţiile lui Valentin Jucan, Mircea Badea a răbufnit şi i-a răspuns acestuia tot printr-un mesaj publicat pe Facebook. Prezentatorul tv a precizat că e o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni care nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

''Acest dobitoc băsist are senzaţia că găsirea unui sediu e problema. Nici vorbă. Nu e simplu, dar nu în asta ne propteam. Probleme principale: mutarea grupurilor de montaj care deservesc cinci televiziuni plus toate echipamentele care transmit semnalul spre satelit sau prin fibră optică pentru cablişti. Asta e foarte dificil, costă foarte mulţi bani şi durează foarte mult. Noi suntem cu plăţile la zi. ANAF nu bani vrea de la noi, că i-am da dacă ar vrea'', a precizat Mircea Badea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net