Minune! O fetiţă de un an şi opt luni din Făgăraş "a înviat" la două ore după ce s-a înecat

fetita-inecata.jpeg

Pârâul în care a căzut fetiţa
foto: ISU Brașov

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Minune înainte de Paşte. O fetiţă de un an şi opt luni a fost readusă la viaţă după ce salvatorii au aplicat manevre de resuscitare timp de două ore. Copila căzuse într-un pârâu din zona unei balastiere de la marginea localităţii Mândra, de lângă Făgăraş.

O fetiţă de un an şi opt luni din localitatea braşoveană Mândra a căzut într-un pârâu din zona balastierei de lângă sat. Pompierii au fost anunţaţi de întâmplare şi au pornit spre locul indicat de către apropiaţii micuţei. Cu doar două săptămâni înainte de Paşte, fetiţa a înviat, practic, din morţi, relatează Adevarul.ro.

Scoasă din apă până la sosirea echipajului de salvatori, micuţa a fost, practic, declarată moartă, după ce părea că manevrele de resuscitare nu au avut nici cel mai mic efect. Cu toate acestea, echipajele de salvatori nu au vrut să renunţe şi, când nimeni nu mai credea, micuţa a dat semne că s-a întors din morţi. 

Imediat ce a observat că fetiţa dă semne de viaţă, medicul a decis să o transfere pe aceasta la spital, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Potrivit reprezentantului ISU Braşov, copila era inconştientă, în stare foarte gravă, în momentul transferului la unitatea medicală. Ciprian Sfreja a declarat că asemenea cazuri în care semnele vitale să apară după un timp atât de îndelungat sunt extrem de rare. 

Citește pe Adevarul.ro ce spun polițiștii despre acest caz extrem de rar

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5