Ministrul plin de mușchi are opt case, dar nu se consideră bogat

Ultima actualizare:

    Ilan Laufer nu se consideră o persoană bogată cu 8 case, 2 terenuri, automobile și ceasuri de lux, plus bani în conturifoto: Captură video
Ilan Laufer nu se consideră o persoană bogată cu 8 case, 2 terenuri, automobile și ceasuri de lux, plus bani în conturifoto: Captură video

Ilan Laufer (33 de ani), Ministrul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, este o persoană extrem de modestă. Deși are 8 case, una dintre ele măsurând aproximativ 800 de mp, acesta nu se consideră deloc un om bogat.

Ilan Laufer a fost invitat la emisiunea ”În fața ta”, emisiune prezentată de Claudiu Pandaru și florin Negruțu, în cadrul căreia a dezbătut mai multe teme, printre care programul Start Up Nation sau averea sa. Deși toată lumea ar crede despre el că este o persoană avută, ministrul plin de mușchi are cu totul și cu totul ală părere despre averea sa.

Ministrul Laufer deține o casă în Corbeanca, cu o suprafață de 803 mp, două terenuri intravilane în aceeași localitate, de 1.840 mp. În plus, mai are șapte apartamente în București, cu suprafețe între 77, respectiv 105 mp, iar din închirierea a trei dintre ele, a încasat anul trecut peste 58.000 lei.

Tot atunci, a vândut un apartament, pentru care a încasat 113.000 euro. Celebrul monden mai are un autoturism Mercedez Benz Clasa S și o motocicletă Yamaha, precum și trei ceasuri de lux, marcile Hublot (valoare declarata de 7.000 euro), Ulysse Nardin (6.000 euro) si Breitling (4.000 euro). De asemena, Laufer are un cont deschis la BRD, cu sold de 31.100 lei, dar și un credit pe 20 de ani, de 250.000 de euro, luat în 2008.

”Nu mă consider o persoană bogată. Mă consider o persoană care are câte ceva, dar nu bogată. Am locuit în corbeanca, dar m-am mutat în București pentru că îmi era mai ușor, și stau într-un apartament de 93 de mp”, a spus acesta la Digi 24, în cadrul emisiunii ”În fața ta”.

S-ar părea că ministrul nu este mulțumit de ceea ce deține până în prezent, semn că nu se oprește aici, ci va continua să strângă lucruri materiale.

”Mi-am dorit de mic să reușesc, iar faptul că mi-am dorit foarte mult, asta a fost cheia succesului meu. Îmi doresc să sprijin oamenii de afaceri din România, iubesc România. Voi avea audiențe câte două ore în fiecare zi și voi primi pe toată lumea. La 20 de ani am început să fac bani”, spunea Ilan Laufer, care a spus că a început să facă avere din închirierea spațiilor comerciale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net