Milionarul de la Loto, tânăr şi cu copil

Ultima actualizare:

    Românii vor plăti o taxă în plus
Românii vor plăti o taxă în plus

A dat pe bilet 14,5 lei şi s-a făcut cu 4,5 milioane de euro. Marele câştigător de la 6/49 a venit, ieri, să-şi ridice premiul. Imediat ce a aflat că s-a îmbogăţit peste noapte, proaspătul milionar a sărit în sus de bucurie şi a strigat cât l-au ţinut plămânii: "Am câştigat, am câştigat !"

Este tânăr, căsătorit şi are un copil. Asta spun angajaţii Loteriei Române despre cel care a pus mâna pe potul cel mare. Bărbatul a venit, ieri, de la Târgu Jiu, ca să-şi revendice premiul.

"A aflat că a câştigat a doua zi după tragere şi s-a hotărât să vină să-şi ridice cât mai repede banii. S-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată", au mărturisit reprezentanţii Loteriei.

Cei 4,5 milioane au fost câştigaţi cu un singur bilet, de 14,5 lei, completat în ziua extragerii, la ora 12.00, la agenţia 18-56 din Târgu Jiu. Numerele pe care le-a bifat au o semnificaţie personală şi, după cum a spus, este pentru prima dată când le-a jucat. Tânărul îşi încearcă norocul la Loto de mult timp, completează câte un bilet săptămână de săptămână, astfel că până acum a mai obţinut câteva câştiguri, dar de valoare mică.

La această agenţie din Târgu Jiu a fost jucat biletul norocos

simeon stalpnicul png

Întrebat ce va face cu banii, proaspătul milionar a zis că nu s-a hotărat încă, dar că va fi chibzuit. Tânărul a refuzat să-şi facă publică identitatea, dar le-a transmis un mesaj jucătorilor la Loto: "Să joace în continuare şi să pună mereu un bilet la Loto pentru că pot câştiga. Şi eu m-am ghidat după acest principiu şi am fost convins că într-o zi voi câştiga".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net