Milionarul Dan Cămârzan a povestit pas cu pas cum şi-a omorât bunica

Ultima actualizare:

    Dan Cămârzan este un personaj cunoscut în BraşovFoto: arhivă personală
Dan Cămârzan este un personaj cunoscut în BraşovFoto: arhivă personală

Afaceristul milionar din Braşov care şi-a ucis cu sânge rece bunica în faţa mamei sale şi-a recunoscut fapta oribilă. Dan Cămârzan le-a arătat anchetatorilor, pas cu pas, cum a comis atacul. Declaraţiile lui sunt halucinante, la fel ca şi transformarea milionarului, care nu mai arată deloc ca în urmă cu 10 ani când avea o avere estimată la 29 milioane de euro.

În zece ani, Dan Cămârzan a trecut de la extaz la agonie. Dintr-un afacerist de succes a devenit un personaj extrem de controversat. Zeci de oameni spun că sunt victimele lui. I-au oferit bani pentru case pe care nu le-a mai construit niciodată. La toate acestea se adaugă cea mai nouă isparvă a sa, o crimă oribilă, pentru care a dat explicaţii anchetatorilor. După o noapte petrecută în arest, milionarul Dan Cămârzan s-a întors la locul crimei. Acolo, în faţa oamenilor, a refăcut filmul zilei de marți. Afaceristul a explicat pas cu pas cum a ajuns să îşi ucidă bunica în vârstă de 93 de ani.

Dan Cămârzan a recunoscut că a sugrumat-o femeie într-un acces de furie, dar că nu îşi poate explica gestul. 

Declinul milionarului Dan Cămârzan 

Dan Cămârzan a fost un afacerist cunoscut şi respectat. Un fost olimpic la matematică, care punea bazele unor proiecte imobiliare de succes. Avea o viaţă prosperă, cu o avere estimată la 29 de milioane de euro. Patru ani mai târziu, milionarul se căsătorea cu prima lui soţie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Las Vegas. După ce s-a întors în ţară, Cămârzan a devenit de nerecunoscut.

Dan Cămârzan a slăbit şi şi-a lăsat barbă
Dan Cămârzan a slăbit şi şi-a lăsat barbă

A slăbit spectaculos, iar pe internet se autointitula Dumnezeu şi mărturisea că este consumator de droguri. Afacerile lui imobiliare au început să dispară una după alta. Ultimul lui proiect a intrat în insolvenţă. Pe acel teren, în primăvara anului 2017, ar fi trebuit să fie deja construite două blocuri. În schimb, la doi ani distanţă, realitatea arată complet diferit. Există doar un parter de clădire neterminat şi o sută de oameni care aşteaptă banii înapoi. 

Numărul victimelor înşelate de afacerist este însă mult mai mare. Un alt complex rezidenţial din Braşov ar fi fost vândut oamenilor cu apartamente nefinisate. Victimele se tem că nu-şi vor putea recupera pagubele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net