Mihai Tudose a demisionat din partidul condus de Victor Ponta. Care a fost mărul discordiei

mihai-tudose.jpg

mihai tudose cu mana ridicata
Mihai Tudose, în prezent europarlamentar Pro România, și-a dat demisia din partid
foto: arhiva Click!

Mihai Tudose a demisionat din Pro România, formațiune condusă de Victor Ponta. Fostul premier din partea PSD a publicat pe pagina personală de Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului.

Tudose şi-a postat pe Facebook cererea de demisie, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată...”. În cerere, el a solicitat filialei să ia act de demisia sa din calitatea de membru al Pro România.

”Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, a scris Tudose în cererea de demisie.

Războiul dintre Mihai Tudose și Vitor Ponta a început la învestirea Guvernului Orban

Învestirea Guvernului Orban a produs efecte nebănuite în partidul condus de fostul premier Victor Ponta. Pentru că au votat noul guvern, împotriva recomandării venite ”de sus”, câțiva membri Pro România au fost amenințați cu excluderea din partid. Printre aceștia din urmă s-a aflat și Mihai Tudose, care a reacționat vehement pe Facebook.

Mihai Tudose, el însuși fost premier din partea PSD, înaintea Vioricăi Dăncilă, a fost convins pe ultima sută de metri să voteze Guvernul Orban în Parlament. Votul său a fost printre cele câteva care au înclinat decisiv balanța, în condițiile în care PSD și Pro România au decis să boicoteze votul și exista riscul să nu se întrunească cvorum-ul în ședința dedicată învestirii.

Decizia lui Tudose l-a scos din minți pe președintele partidului, care l-a numit pe fostul premier ”trădător” și l-a trimis la liberali. Războiul declarațiilor s-a purtat pe Facebook, în văzul tuturor.

După ce Victor Ponta și-a început atacul încă înainte de votul din Parlament, Tudose i-a transmis acestuia că folosește aceleași metode ca fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat în prezent după gratii.

Citește și:

Mihai Tudose: «Mi-am revenit în sunete de Salvare»

Cine este noul premier al României? Mihai Tudose, as la șah cu doctoratul scris pe plajă

 

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai tudose portret

    Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C.Iliescu" din Capitală. Politicianul Pro România a făcut infarct marți după-amiază, într-un restaurant, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta, președintele partidului. I-au fost montate două stenturi la inimă, iar în timpul operației, inima i s-a oprit de mai multe ori.

  • dragnea tudose

    Moțiunea de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, intentată de PNL și USR, a fost citită în Parlament pe 20 noiembrie, într-o ședință în plen la Parlament. Liberalii au fost însă nemulțumiți că ședința a fost convocată pe neașteptate, și nu cu 24 de ore înainte, așa cum cere regulamentul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1