Mihai Tudose: «Mi-am revenit în sunete de Salvare»

Citeste tot despre: 

Fostul premier Mihai Tudose se recuperează, după ce a fost operat marţi de urgenţă. Surse medicale ne-au informat că pacientul a suportat două operaţii şi i-au fost montate şase stenturi, după ce a făcut de trei ori infarct.

Fostul premier Mihai Tudose se recuperează, după ce a fost operat marţi de urgenţă. Surse medicale ne-au informat că pacientul a suportat două operaţii şi i-au fost montate şase stenturi, după ce a făcut de trei ori infarct. ”Mihai vrea să se întoarcă la muncă, dar medicii nu îl lasă pentru că trebuie să se recupereze. A avut o leziune mare şi îi trebuie două-trei săptămâni de odihnă”, ne-a explicat Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii. Mihai Tudose nu şi-a pierdut umorul. ”Nu am văzut nici tunel, nici flori, nici lumini. Nu m-au năpădit nici imagini din copilărie. Pur şi simplu s-a stins lumina. Mi-am revenit în sunete de salvare”, a povestit el la România TV.

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai tudose targa

    Marţi au fost chiar trei ceasuri rele pentru Mihai Tudose, fostul premier, care a suferit un infarct masiv. Politicianul se afla la un restaurant în Herăstrău când i s-a făcut rău. A fost scos pe targă din local şi transportat la Institutul de Boli Cradiovasculare C.C. Iliescu, unde medicii l-au băgat de urgenţă în sala de operaţie. Fotoreporterii Click! au surprins imagini dramatice cu momentele de panică în care fostul premier este dus la ambulanţă.

  • mihai tudose portret

    Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C.Iliescu" din Capitală. Politicianul Pro România a făcut infarct marți după-amiază, într-un restaurant, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta, președintele partidului. I-au fost montate două stenturi la inimă, iar în timpul operației, inima i s-a oprit de mai multe ori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1