Blonda de la ANAF, Mihaela Triculescu, a picat proba orală la Antifraudă

Ultima actualizare:

    Mihaela Triculescu a ratat un concurs tocmai la instituția pe care urmează să o conducă
Mihaela Triculescu a ratat un concurs tocmai la instituția pe care urmează să o conducă

Premierul Viorica Dăncilă a semnat joi decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat. Potrivit profit.ro, în 2015, Mihaela Triculescu a participat la proba orală pentru ocuparea unui post de inspector la Antifraudă, dar a fost respinsă.

Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici anunță antena3.ro. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master, disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice. În ultimii trei ani, Triculescu a fost în ultimii trei ani practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Înainte, Mihaela Triculescu a fost director adjunct în Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulților Dolj.

Fostul director al ANAF, Ionuț Mișa conducea instituția din luna martie, după ce anterior, pentru 9 luni, a fost ministru al Finanțelor. El a condus și Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, post pe care ar urma să revină acum. Chiar de la preluarea mandatului de ministru al Finanțelor, Eugen Teodororovici, a cerut demisia lui Mișa sub diverse motive. Teodorovici l-a acuzat pe Mișa printre altele că ar tergiversa recuperarea unui imobil și a unor sume de bani în cazul casei din Sibiu pierdută în instanță, în 2015, de către familia președintelui Klaus Iohannis. Acum a avut succes cu afirmația”2019 este un an cu foarte multe provocări, iar Fiscul trebuie să se schimbe radical”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net