«Mi-au furat un miliard din casă, cu bormaşina!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A făcut afaceri cu un interlop, apoi a încercat să îl păcălească. A făcut uitată o datorie de bani, profitând de faptul că bărbatul intrase în puşcărie. Însă, ghinion!

Ieşit din spatele gratiilor, acesta şi-a făcut singur dreptate. Ca să-şi recupereze banii, i-a jefuit casa fostului partener. S-a ales cu un miliard de lei vechi!

Familia Măran din localitatea Berlişte, aflată chiar la frontiera cu Serbia, a început să se îmbogăţească în anul 2000, din contrabandă cu ţigări. Implicat şi în traficul de carne vie, familia Măran s-a apropiat de „Minel", un interlop foarte puternic din zonă. Mai puţin norocos, Minel a încăput pe mâinile poliţiştilor împreună cu fratele său şi au ajuns după gratii pentru contrabandă şi trafic de carne vie. Aşa că, Ion Măran s-a gândit că banii pe care ar mai fi avut să îi împartă cu Minel îi vor rămâne lui.

Cu o parte din sumă, Ion Măran şi-a deschis un magazin în localitate, care cu timpul, a fost preluat de Sever Măran, fiul acestuia. Ieşit din puşcărie, interlopul i-a atras atenţia lui Măran că are o datorie la el. Acesta însă a făcut-o uitată, motiv pentru care interlopul a pus la cale un plan pentru a-şi recupera banii din contrabandă. El şi-a contactat fratele, aflat încă în penitenciar, care a luat legătura cu o reţea din Teleorman.

Aceştia au luat legătura cu mama celor doi fraţi, care locuieşte în satul vecin, Milcoveni şi care ştia unde îşi ţine familia Măran banii, fiind vechi cunoştinţe. Femeia le-a vândut pontul, iar în seara zilei de 6 februarie aceştia au dat lovitura. Trei persoane au urcat în podul casei familiei Măran, care erau plecaţi din localitate şi, cu ajutorul unei bormaşini, au dat o gaură în tavanul unei camere, în care au intrat. Apoi, dintr-o altă cameră au sustras o noptieră în care se aflau sumele de 11.300 euro, 13.000 de lei şi mai multe bijuterii.

Până în prezent oamenii legii au găsit în Teleorman autoturismul care ar fi fost folosit de suspecţi la comiterea furtului. De asemenea, tot în Teleorman a fost reţinut şi principalul suspect, omul de legătură dintre Minel şi gruparea din Teleorman. Doi dintre suspecţi au fost audiaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa.

29 ianuarie 2013- Jaf de 400.000 € din locuinţa şefului de la Fisc

Întors acasă după o excursie în Thailanda, Petru Lupşac, şeful Fiscului din Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin, a descoperit că seiful cu aproape jumătate de milion de euro îi dispăruse. Hoţii nu au fost găsiţi de poliţişti nici până astăzi, iar Lupşac a început să-i caute pe cont propriu, înarmat şi oferind recompense în bani pentru orice informaţie.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net