«Mi-aţi deschis apetitul pentru marele premiu»

Ultima actualizare:

    Ionel Schipor  a câştigat  300 de lei
Ionel Schipor a câştigat 300 de lei

Ionel Schipor (57 de ani) nu iese din casă în nici o zi fără să se informeze în legătură cu starea vremii. Îi plac prognozele meteo atât de mult, încât nu ratează nici una din ziarul său preferat, Click! Bucureşteanul, de profesie poliţist, ne-a mărturisit că citeşte ziarul nostru în fiecare zi, încă de la înfiinţare. Fidelitatea sa a fost răsplătită după mai bine de zece ani, cu un premiu de 300 de lei câştigat la Click!MANIA.

„Nu sunt norocos de felul meu, însă acum mi-aţi deschis apetitul pentru marele premiu. Vreau maşina de la Click!MANIA”, ne-a mărturisit bucureşteanul.

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 4.292 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de peste 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! şi Click! de Duminică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net