«Mi-aţi deschis apetitul pentru marele premiu»

5-mania-duminica-11-iunieadfgdf.jpg

Ionel Schipor a câştigat 300 de lei

Ionel Schipor (57 de ani) nu iese din casă în nici o zi fără să se informeze în legătură cu starea vremii. Îi plac prognozele meteo atât de mult, încât nu ratează nici una din ziarul său preferat, Click! Bucureşteanul, de profesie poliţist, ne-a mărturisit că citeşte ziarul nostru în fiecare zi, încă de la înfiinţare. Fidelitatea sa a fost răsplătită după mai bine de zece ani, cu un premiu de 300 de lei câştigat la Click!MANIA.

„Nu sunt norocos de felul meu, însă acum mi-aţi deschis apetitul pentru marele premiu. Vreau maşina de la Click!MANIA”, ne-a mărturisit bucureşteanul.

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 4.292 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de peste 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! şi Click! de Duminică.

Loading...