Mesajul sfâşietor al soţului femeii care a murit intoxicată la o lună după nuntă

2-3-baza-foto-adevarul-laura-si-florentin-lemnaru.jpg

Laura şi Florentin Lemnaru abia se căsătoriseră
foto: adevarul.ro

Marcat de tragedia care s-a abătut asupra familiei lui, Florentin Lemnaru, soţul tinerei de 26 de ani, din localitatea Călţuna, judeţul Buzău, care a murit intoxicată cu monoxid de carbon la doar câteva săptămâni după nuntă, şi-a strigat durearea în faţa prietenilor de pe reţelele sociale. Bărbatul se afla la muncă în Franţa, când soţia sa a fost găsită de vecini zăcând fără suflare.

”Despărţirea de tine, draga mea soţie este extrem de dureroasă. Cu sufletele îndurerate, te conducem pe ultimul drum pe tine, iubirea mea”, a scris bărbatul care în urmă cu doar trei săptămâni își ducea iubita la altar. Mesajul de adio pe care soțul Laurei Lemnaru, tânăra de 26 de ani care a murit duminică intoxicată cu monoxid de carbon, a fost publicat pe o rețea socială. Şi fiica celor doi, în vârstă de 7 ani, care se afla în casă, este în continuare internată în spital în stare gravă. 

Florentin Lemnaru se afla la muncă, în Franţa, când a simţit că acasă se petrece ceva în neregulă. Soţia nu îi răspundea la telefon, aşa că a rugat vecinii să verifice. Temerile lui Florentin au fost confirmate câteva clipe mai târziu. Soţia lui, Laura, era întinsă în pat, fără suflare, iar fetiţa încă mişca. Victimele au fost scoase din încăperea inundată de fum şi aduse în curte, notează stiridebuzau.ro.

Devastat de durere, bărbatul s-a întors în România pentru a-și înmormânta iubita. ”Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă multă durere şi lacrimi. Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Nu te voi uita niciodată!”, a scris Florentin pe pagina sa de Facebook.

Laura va fi înmormântată, miercuri, în localitatea Pogoanele iar slujba va fi oficiată la Biserica Adormirea Maicii Domnului.

 

 

Citeşte şi:

 

Incredibil! Copii intoxicaţi cu etnobotanice, într-un centru pentru delincvenţi minori din Ghimbav

11 copii intoxicați la hramul unei biserici

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1