Mergi cu autocarul la Electric Castle. Uite cât costă cursa!

electric_castle_patru_zile_de_magie_electro.jpg

Electric Castle are loc luna viitoare, festival care strânge sute de mii de petrecăreți
Electric Castle are loc luna viitoare, festival care strânge sute de mii de petrecăreți

Vrei să mergi la Electric Castle, dar nu mai găsești bilete la vion sau tren? Ai ca alterantivă autocarul. Memento Bus lansează curse speciale pentru cei care vor să ajungă la festivalul care atrage an de an peste 200.000 de petrecăreți.

Timp de cinci zile, în perioada 17-22 iulie, Castelul Bánffy de la Bonțida, județul Cluj, va fi luat luat cu asalt de trupe renumite de gen.

Sunt așteptați peste 200.000 de petrecăreți, din toate colțurile țrăii, dar și din străinătate. Astfel că transportul până acolo va fi o problemă. Tocmai de aceea, compania de transport Memento Bus a anunțat că le va pune la dispoziție participanților autocare.  

De unde se face îmbarcarea

“Electric Castle este unul dintre cele mai așteptate festivaluri muzicale din România și revine cu nume sonore precum Florence + The Machine, Limp Bizkit, 30 Seconds to Mars și alții. În acest context, era firesc ca Memento Bus, cea mai mare platformă de transport de persoane din România, să vină în întâmpinarea celor care vor să se bucure de evenimentul care în 2018 a adunat peste 200.000 de participanți, conform organizatorilor”, a declarat Romina Dumitru, directorul de strategie Memento Bus.

Reprezentanții companiei de transport estimează că în cele cinci zile în care vor opera cursele speciale vor transporta aproximativ 1.500 de călători.

Călătorii se vor îmbarca în autogara Central Bus Station din București (Șoseaua Orhideelor) și vor pleca spre Cluj pe traseul: Otopeni – Pitești - Râmnicu Vâlcea – Călimănești - Căciulata - Sibiu – Sebeș - Alba Iulia - Cluj Napoca. Durata aproximativă este de șapte ore.

Cât costă transportul

Plecările vor fi zilnice, în intervalul 16 - 21 iulie, din București spre Cluj și retur în perioada 17 - 21 iulie, dar cei interesați pot cumpăra bilete din oricare oraș de pe traseu. Călătoria tur-retur costă 18,6 euro  (în jur de 87 de lei) de persoană și poate fi achiziționată de pe platforma mementobus.com.

“Este o primă acțiune din campania <Memento BUS te duce la cele mai mari festivaluri din țară>, pentru că pregătim și alte surprize pentru cei care vor să bifeze evenimentele culturale și artistice găzduite de țara noastră”, a adăugat Romina Dumitru.

Recent, platforma MementoBUS.com a integrat și transportatorul Atlassib, ajungând să comercializeze bilete pentru 22 de companii de transport pentru 85 de rute interne și externe.

Memento Bus a devenit, astfel, cea mai mare rețea de vânzare pentru transportul de persoane la nivel național.

Memento Bus face parte din grupul Memento Group, care include și turoperatorul Christian Tour.

Compania de transport a fost fondată la începutul anului 2016. În prezent, flota Memento Bus este formată din 24 de autovehicule și 16 microbuze.

Loading...