Meniul unui culturist: 30 de albuşuri şi 12 litri de apă zilnic

Laurenţiu Ilie are 27 de ani şi practică culturismul de 11 ani. De 5 ani concurează la profesionişti, este instructor de fitness şi antrenor personal. În viaţa de zi cu zi, Laurenţiu este pizzer la o pizzerie din Găeşti. În fiecare zi începe programul la ora 7 dimineaţa şi îl închieie la 19.00.

Imediat după ce îşi încheie programul merge la sală, unde petrece trei ore. Pentru pasiunea sa face orice sacrificiu. Tânărul a povestit pentru adevarul.ro cât de greu a fost să ajungă să aibă un corp perfect şi să facă performanţă printre culturişti. Înainte de competiţii se antrenează asiduu şi are un meniu aparte, pe care nu toţi oamenii l-ar putea ţine.

„Cu regimul alimentar m-am luptat cel mai mult. A fost infernal, îmi suna alarma mereu să mănânc, să beau apă, iar să mănânc. Regimul meu a constat în piept de pui la fiecare masă, în total pe zi aproximativ 700 grame de piept de pui, un carton de ouă zilnic, însă numai albuşurile. Luam câte 10 albuşuri la o masă, pentru 3 mese din ziua respectivă. Aveam 6 mese zilnic. Apoi a trebuit să beau apă, multă apă. E o procedură riscantă pentru că afectează rinichii”, spune Laurenţiu

. A avut acelaşi meniu timp de 9 săptămâni pentru a-şi controla greutatea. Locul trei la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness, faza regională este cel mai bun rezultat al lui Laurenţiu de până acum, dar nu are de gând să renunţe. Va concura la faza naţională, care va avea loc în septembrie, la Braşov. 

 

Loading...