Medicii vindecaţi vor să se întoarcă la serviciu, dar nu vine nimeni să-i testeze

medicibaza-suceava.jpg

Medicul a refuzat internarea în spital

13 medici şi 7 asistente au semnat şi transmis o scrisoare Prefecturii Suceava, explicând că s-au infectat cu noul virus la începutul pandemiei, s-au izolat şi tratat acasă, iar acum se simt bine şi ar vrea să se întoarcă la serviciu.

 Numai că salariaţii trebuie retestaţi şi nu vine nimeni să le ia probe, scrie adevarul.ro. Între medicii care aşteaptă să fie retestaţi pentru a se putea întoarce la serviciu, în Spitalul Judeţean Suceava, sunt şi infecţionişti.

”Aşteptăm de mai multe zile acest demers, dar se pare că deciziile strategice întârzie. În tot acest timp, personalul medical disponibil în Spitalul Judeţean Suceava e copleşit. Vrem să ne întoarcem la muncă”, este mesajul cadrelor medicale.

Totodată, ieri, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a ajuns la Suceava împreună cu noul secretar de stat Ionel Oprea şi cu alţi 4 medici militari, iar în curând vor veni alţi 20 de medici din Bucureşti şi din alte oraşe din ţară.

Noua conducere a SJU Suceava va fi formată din medici militari, după ce managerul instituţiei şi directorul medical au demisionat miercuri seară.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1