Medic, bătut cu bestialitate la proteste: «Parcă erau demenţi. Mi-au scos şi dinţii!»

Ultima actualizare:

    Medicul Liciniu Miculeanua fost agresat la protestefoto: captură video
Medicul Liciniu Miculeanua fost agresat la protestefoto: captură video

Peste 200 de plângeri împotriva jandarmilor s-au strâns la Parchetul Militar, după noaptea de 10 august din Piaţa Victoriei, când jandarmii au bătut tot ce le-a ieşit în cale. Una dintre ele aparţine unui medic pensionar. Dezvăluirile bărbatului par rupte dintr-un film de groază. Mărturie celor susţinute de el stau rănile provocate cu bestialitate de jandarmi, care l-au învineţit pe tot corpul

La şase zile de la protestul din Piaţa Victoriei, poveşti cutremurătoare ies la iveală din seara cu pricina. Peste 200 de oameni au mâncat bătaie nevinovaţi pentru că au îndrăznit să-şi strige nemulţumirile împotriva Guvernului şi constatăm cu stupoare că numărul lor creşte alermant de la o zi la alta. Printre ei se numără şi  Liciniu Miculeanu, un medic pensionat care acum lucrează la o firmă din Bucureşti. El  s-a prezentat joi (16 august), la Parchetul Militar, plin de hematoame, să depună plângere împotriva şefilor Jandarmeriei Sebastian Cucoş şi noul interimar Ionuţ Cătălin Şindile, după intervenţia în forţă din Piaţa Victoriei. Mărturia bărbatului îşi dă fiori pe şira spinării. 


    Bărbatul a povestit cum a fost târât pe josfoto: captură video
Bărbatul a povestit cum a fost târât pe josfoto: captură video

"Absolut brutală intervenţia. Parcă erau demenţi... Dar nu le-o iau în nume de rău, din cauză că eu am depus cerere contra şefilor Jandarmeriei, Cucoş şi Şindile. Acei oameni erau responsabili. Jandarmii... i-am cunoscut la Procuratură, unul avea 19 ani, celălalt 20 ani, iar unul 2 zile vechime. Au trimis oameni absolut neinstruiţi, puteau să omoare lumea (...) Am carne vie aici la braţ. Eram cu mâinile sucite la spate în timp ce eram târâit de nişte jandarmi, alţii mă loveau în cap şi cu picioarele. Eram orbit complet, nu mi s-au dat gaze, mie mi s-a făcut baie cu gaze. Uitaţi-vă la faţa mea. Mi s-a dus un rând de piele. Uitaţi-vă, am fost lovit la nas de la ochelari. Mi-au scos şi dinţii, am carne vie pe corp. 


    Medicul pensionar a depus plângere împotriva jandarmilor la Parchetul Militarfoto: captură video
Medicul pensionar a depus plângere împotriva jandarmilor la Parchetul Militarfoto: captură video

Am noroc că nu am fracturi. Sunt fericit că am starea de spirit pozitivă şi după ce îmi ling rănile voi ieşi din nou la proteste paşnice. Eu nu-mi cer dreptatea în genunchi. Am fost la medico-legal, dar am fost la Floreasca. Aveam mâna imobilizată. Mi-am scos-o din cauză că nu pot să-mi fac igiena altfel şi nu pot să fac nimic, nu pot să mănânc... Merg acum la spital să mă panseze din nou. Mai am şi în alte locuri pe corp carne vie precum aici pe braţ, am şi pe cap", a afirmat Liciniu Miculeanu.

Protestatarul a anunţat că va cere daune morale..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net