Maxime de până la 18 grade Celsius, în următoarele zile

CLIIMA20120317_0145_1.jpg

Vremea frumoasă a fost o încântare pentru toată lumea (fotografii: Sever Gheorghe)

Temperaturi de primăvară pentru următoarele zile, anunţă meteorologii. Mercurul termometrelor va urca şi până la 18 grade Celsius în unele zone ale ţării. În norudul şi centrul ţării va ploua slab, iar, spre mijlocul săptămânii, în zonele joase din sudul şi estul ţării, va fi ceaţă şi, trecător, burniţă.

Luni, soarele predomină, mai puţin în nord şi centru unde, în prima parte a zilei, plouă slab. La munte, la altitudini de peste 1.500 metri, sunt condiţii de lapoviţă şi ninsori. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în estul Transilvaniei şi 12 grade în Banat.

În Bucureşti, vor fi maxime între 8 şi 9 grade, iar soarele va străluci pe cer.

Marţi, va fi vreme caldă pentru această perioadă, îndeosebi în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. Va fi o zi însorită, deşi dimineaţă, în zonele joase din sudul şi estul ţării va fi ceaţă. Temperaturile vor varia, la amiază, între 4 grade în extremitatea sudică a Olteniei şi Moldovei şi 18 grade în zona deluroasă a Banatului şi Crişanei.

În Capitală, va fi o maximă în jur de 6 grade. Dimineaţă, va fi puţină ceaţă, după care va ieşi soarele.

Miercuri, vremea se mai răceşte puţin în regiunile intracarpatice. Va ploua slab în jumătatea de vest a ţării şi izolat în restul teritoriului. În zonele joase din sudul şi estul ţării, dimineaţa, local se va semnala ceaţă, trecător asociată cu burniţă. Maximele se vor încadra între 3 grade în Bucovina şi 16 grade în Dealurile Munteniei şi Olteniei.

În Bucureşti, dimineaţa, va fi ceaţă, iar, în restul zilei, cerul va fi acoperit de nori. Totuşi, maxima va fi de 6-8 grade.

Joi, temperaturile mai scad puţin în toate zonele ţării.

Vineri, temperaturile cresc din nou. Astfel că, în weekend, maximele se vor încadra între 6 şi 18 grade. Sunt aşteptate ploi slabe mai ales în regiunile din jumătatea nordică, în timp ce în zonele joase de relief, cu precădere din sud şi est, se va semnala ceaţă.Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1