Mărturiile eroinei din Bamboo, despre noaptea incendiului

15541224_1813051532317316_6977183168140916558_n.jpg

incendiu club bamboo eroina fata
Alexandra a vorbit despre ce a simţit în momentele grele din noaptea incendiului
Foto: Facebook

Alexandra Stoleru, eroina din clubul Bamboo, a intervenit în noaptea incendiului şi a reuşit să scoată pe toată lumea din club, astfel încât nimeni să nu fie rănit grav.

După ce a salvat atâtea persoane, ea a ieşit ultima din club, fiind transportată apoi la Terapie Intensivă. Tânăra a vorbit, la România Tv, despre starea ei de sănătate şi despre ce a simţit în momentele grele din noaptea incendiului.

16174626_1257109661035343_7203891267918817841_n.jpg

incendiu club bamboo eroina fata
Alexandra lucra ca barmaniţă în clubul Bamboo
Foto: Facebook

“Sunt mult mai bine şi totul va reveni la normal. Actul meu de eroism a fost normal, de a evacua până la ultima persoană, fără niciun rănit. Eram alături de colegi şi ospătari, eram liniştiţi, încercam să nu agităm. Au ieşit toţi, datorită eforturilor noastre. Nu ştiu şi nu dau niciun comentariu de la ce a luat foc, nu ştiu şi nu pot să dau declaraţii. A fost totul în regulă, eu mi-am revenit, lucrurile încep să ia amploare şi se vor rezolva. Totul a fost ok la Bamboo, am protejat şi protejăm pe toată lumea când intră la noi în club, ca la mine în casă”, a spus Alexandra, potrivit sursei citate mai sus.

Clubul Bamboo s-a făcut scrum

Incendiul din clubul Bamboo din Capitală s-a produs la 21 ianuarie. Potrivit ISU, 38 de persoane au ajuns la spitale. 21 de persoane au fost preluate cu ambulanţele de la club, iar restul au ajuns cu maşinile proprii. 3 sau 4 persoane s-au aflat în stare gravă. Sunt persoane care au suferit fracturi, încercând să iasă pe geam. Nu se ştie deocamdată cauza izbucnirii acestui incendiu. Martorii spun că au simţit miros de fum şi s-au îndreptat spre ieşire. Muzica s-a oprit, iar oamenii au intrat în panică. Din fericire, nu s-a pierdut nicio viaţă.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • incendiu bamboo

  S-a dezlănţuit infernul vineri noapte la clubul Bamboo, unde sute de oameni petreceau. Printre ei multe vedete,obişnuite ale locului. Simona Traşcă şi Loredana Chivu s-au fotografiat toată seara pe canapele, semn că nimic nu anunţa ce avea să se întâmple. Cele două tinere au reuşit să se salveze, dar sunt în stare de şoc.

 • bamboo intrare incendiu club local

  Administratorii,patronii şi angajaţii clubului Bamboo vor avea de clarificat multe aspecte după incendiul care a mistuit clădirea. 38 de persoane au fost rănite şi au fost transportate la Spitalele Floreasca şi Pantelimon. Nicio persoană nu se mai aflăla această oră în stare gravă, dar victimele resimt şi acum şocul puternic.

 • incendiu bamboo

  Incendiul care a pus la pământ clubul Bamboo a provocat răni în rândul tinerilor care petreceau în noaptea de vineri spre sâmbătă. 38 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. La această oră, au mai rămas internaţi 10 pacienţi, unul dintre ei aflându-se în stare gravă. Spitalele care i-au preluat pe tineri sunt Floreasca, Pantelimon, Colentina şi Elias. O altă persoană care a suferit arsuri la nivelul ochilor a fost trabsferată la Spitalul de Oftalmologie Lahovari.

 • incendiu bamboo

  Flăcările au mistuit clubul Bamboo, care mai arde şi la această oră. Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 3.30, iar la şapte ore după producerea lui, pompierii încă se mai luptă să stingă mici focare. Pagubele sunt uriaşe, clădirea fiind o ruină din imaginile surprinse sâmbătă dimineaţă.