Marele absent de la înmormântarea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: soțul artistei a evitat orice contact cu familia acesteia

Ultima actualizare:

    Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară

Cel care ar fi trebuit să-i fie alături la bine și la rău mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, artista care s-a stins din viață în ajunul Crăciunului, a ales să nu o vadă în ultimele ei clipe petrecute pe pământ. Pianistul Codrin Nicoară a fost marele absent de la înmormântarea soției sale, atitudine avută pe tot parcursul suferinței femeii.

Codrin Nicoară nu a participat la înmormântarea soției sale, cea care s-a stins la mai bine de șapte luni de când a suferit un accident controversat în propria locuință. Alături de mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost familia acesteia, prietenii și colegii de la opera Națională din Iași, cei care au avut grijă de ea tot timpul în urma tragicului incident. Soțul acesteia nu a participat nici la priveghiul artistei, nici la înmormântare, însă a trimis o coroană de flori. Gestul de a evita orice contact cu familia naște în continuare o serie de suspiciuni asupra bărbatului, chiar dacă apropriații i-au ”motivat” într-un fel sau altul absența, circulând un zvon conform căruia acesta nu s-ar fi simțit prea bine, scrie bzi.ro.   

Condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi

        

Maria Macsim Nicoară a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, în cea de-a doua zi de Crăciun, la cimitirul „Sf. Petru și Pavel”. Familia, colegii și prietenii care au ținut să-i fie alături în aceste ultime clipe i-au adus brațe de flori și coroane pe care erau scrise mesaje emoționante. La slujba de înmormântare a participat un sobor de preoți, printre care și preotul Ovidiu Hereș, soțul surorii Mariei Macsim Nicoară.

Maria Macsim Nicoară duce cu ea în mormânt secretul dramei care i-a schimbat cursul vieții în ultimele 7 luni, de la ziua fatidică de 9 mai, atunci când, în condiţii misterioase, a căzut de pe scările locuinţei personale. Elena Heres, sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, a declarat că, pe lângă tot chinul pe care l-a îndurat în urma operațiilor la care a fost supusă, artista s-a luptat și cu virusul Covid-19.

Accidentul care a trimis-o pe artistă pe patul de spital

Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei sâmbătă, 9 mai, la ora 23:00, și a fost așezată pe un pat. Ulterior, spre dimineață, pianistul a realizat că soția sa se află în stare critică și a cerut sfatul mamei sale. Aceasta a plecat din apartamentul în care locuiește în zona centrală a Iașului spre vila celor doi soți din Aroneanu. Asta se întâmpla spre dimineață. Ulterior, la ora 7.10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei, sună la numărul unic de urgențe 112 și cere ajutor spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă. Luând în considerare toate aceste aspecte, rezultă că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a stat aproximativ opt ore în agonie.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dusă la spital în stare critică. Medicii de pe ambulanță au aflat de la familie că aceasta a căzut pe scări după ce, propabil s-ar fi dezechilibrat. Însă la câteva ore după internare, cazul a fost preluat de poliție. Doctorii de la Spitalul de Neurochirurgie au considerat că oamenii legii trebuie să știe despre starea artistei și să verifice cum s-a putut întâmpla ca un simplu accident casnic să îi producă leziuni atât de grave. Poliția a început imediat o anchetă. Ofițeri de la Investigații Criminale și un procuror au mers la locuința celor doi soți, unde au aflat aceeași poveste spusă de soțul ei. A căzut pe scări după ce a consumat alcool. Nu a avut o explicație plauzibilă, însă, pentru cele opt ore în care nu a cerut ajutor nimănui.

Citește și: 

FOTO Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost înmormântată. A luat cu ea în groapă secretul tragediei pe care a trăit-o

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, audiată acasă. Misterele din dosar se adâncesc și mai tare

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net