Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, audiată acasă. Misterele din dosar se adâncesc și mai tare

mezzosoprana-maria-macsim-nicioara.jpg

mezzosoprana Maria Macsim Nicioară
Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară rămâne un mister
foto: Facebook

Externată la cererea familiei, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost vizitată recent de procurori la domiciliul ei din localitatea Aroneanu, județul Iași, locul în care s-a petrecut, de altfel, teribilul accident din luna mai. Controversatul dosar este aproape să se închidă, căci anchetatorii nu reușesc să comunice cu soprana.

Apar noi detalii în mediatizatul dosar de la Iaşi. Potrivit publicației ziaruldeiasi.ro, poliţiştii s-au deplasat recent la mezzosoprană acasă, în încercarea de a desluşi evenimentele din seara în care aceasta a căzut pe scări. Concluzia, consemnată astfel şi oficial, este că femeia nu poate coopera. „Ascultă ce i se vorbeşte, însă nu pare că înţelege foarte multe. Ori nu doreşte să vorbească...“, a declarat o sursă pentru ziaruldeiasi.ro. În aceste condiţii, şi în lipsa altor probe care să indice altceva decât un accident nefericit, anchetatorii se pregătesc să închidă dosarul.

CITEȘTE AICI FILMUL AGONIEI DE 8 ORE A MEZZOSOPRANEI

Cercetările au vizat la un moment dat şi o posibilă agresiune în seara tragediei, după ce rudele şi mai multe cunoştinţe au declarat că ştiau de violenţele vechi dintre soprană și soțul ei, pianistul Codrin Nicoară. „Este posibil să nu vorbească niciodată“, spun anchetatorii care au fost acasă la mezzosoprană.

codrin-nicoara-si-maria-macsim-nicoara-opera-iasi.jpg

mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară

Două luni a stat pe patul de spital mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, după accidentul dubios de la începutul lunii mai, când artista ar fi căzut pe scări în propria locuință. Mai întâi în comă, la Spitalul de Neurochirurgie Iași, apoi a fost transferată la Spitalul de Recuperare, unde a făcut câteva progrese.

Citește și:

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă! Între timp apar noi detalii incredibile: venea vânătă la serviciu

Loading...

Citește și

  • mezzosoprana Maria Macsim Nicioară

    Apar noi detalii legate de starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista se află în continuare în stare critică. Este intubată și ventilată mecanic, însă evoluția ei pare să fie pe un făgaș bun. Medicii sunt tot rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire dar admit că în aproximativ o săptămână, prognosticul ar putea fi reconsiderat.

  • Apar detalii cutremurătoare în ancheta privind cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară de la Opera din Iași, aflată în comă la spital după un accident casnic. Se pare că artista ar fi consumat alcool în seara fatidică. Ar fi căzut pe scări, apoi ar fi zăcut plină de sânge, pe un pat, timp de opt ore. Când a ajuns la spital, medicii au anunțat poliția. Soțul ei spune că femeia ar fi căzut fie din cauză că s-a dezechilibrat, fie pentru că i s-ar fi făcut rău. El și-a angajat un avocat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1