FOTO Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost înmormântată. A luat cu ea în groapă secretul tragediei pe care a trăit-o

Ultima actualizare:
Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei
Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei

Momente apăsătoare la Iași, în cea de-a doua zi de Crăciun. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost înmormântată sâmbătă, 26 decembrie, fiind condusă pe ultimul drum de familie și câțiva apropiați. Ceremonia, restrânsă, s-a desfășurat sub normele pandemiei. Regretata artistă a luat cu ea în groapă secretul tragediei pe care a trăit-o din luna mai până când și-a dat ultima suflare.

Artistă în cadrul Operei Naţionale Române din Iași, Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață la 52 de ani, în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2020, după mai bine de 7 luni de suferință. Cauza decesului, ebolie pulmonară. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului Sf. Petru și Pavel din Iași, iar pe lângă sicriul ei s-au perindat colegii și câțiva apropiați, care i-au adus flori și un ultim omagiu, scrie publicația bzi.ro. Mai multe imagini, aici.


    Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost înmormântată la cimitirul Sf. Petru și Pavel din Iașifoto: bzi.ro
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost înmormântată la cimitirul Sf. Petru și Pavel din Iașifoto: bzi.ro

Maria Macsim Nicoară duce cu ea în mormânt secretul dramei care i-a schimbat cursul vieții în ultimele 7 luni, de la ziua fatidică de 9 mai, atunci când, în condiţii misterioase, a căzut de pe scările locuinţei personale. Elena Heres, sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, a declarat că, pe lângă tot chinul pe care l-a îndurat în urma operațiilor la care a fost supusă, artista s-a luptat și cu virusul Covid-19.

Misterul accidentului mezzosopranei Macsim Nicoară

Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei sâmbătă, 9 mai, la ora 23:00, și a fost așezată pe un pat. Ulterior, spre dimineață, pianistul a realizat că soția sa se află în stare critică și a cerut sfatul mamei sale. Aceasta a plecat din apartamentul în care locuiește în zona centrală a Iașului spre vila celor doi soți din Aroneanu. Asta se întâmpla spre dimineață. Ulterior, la ora 7.10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei, sună la numărul unic de urgențe 112 și cere ajutor spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă. Luând în considerare toate aceste aspecte, rezultă că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a stat aproximativ opt ore în agonie.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost înmormântată la cimitirul Sf. Petru și Pavel din Iași
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost înmormântată la cimitirul Sf. Petru și Pavel din Iași

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dusă la spital în stare critică. Medicii de pe ambulanță au aflat de la familie că aceasta a căzut pe scări după ce, propabil s-ar fi dezechilibrat. Însă la câteva ore după internare, cazul a fost preluat de poliție. Doctorii de la Spitalul de Neurochirurgie au considerat că oamenii legii trebuie să știe despre starea artistei și să verifice cum s-a putut întâmpla ca un simplu accident casnic să îi producă leziuni atât de grave. Poliția a început imediat o anchetă. Ofițeri de la Investigații Criminale și un procuror au mers la locuința celor doi soți, unde au aflat aceeași poveste spusă de soțul ei. A căzut pe scări după ce a consumat alcool. Nu a avut o explicație plauzibilă, însă, pentru cele opt ore în care nu a cerut ajutor nimănui.

Citește și:

Noi detalii despre mezzosoprana de la Iași: era umilită de soț și voia să divorțeze

Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară avea amantă? Procurorii au audiat-o pe femeia din triunghiul conjugal

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
record temperatura jpg
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Printul William si Kate Middleton jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
autostrada moldovei a7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net