Manea ”pentru nașul Nicu Bădălău”: „Să vină Diaspora, că noi ne p...m pe ea”

senator psd-niculae-badalau-sa-vina-diaspora-ne-pisam-pe-ea.jpg

senator psd-niculae-badalau-sa-vina-diaspora-ne-pisam-pe-ea
Petrecerea cu manele la care a participat senatorul PSD Nicula Bădălău a avut loc joi seara, în Bolintin

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Parlamentarii sunt în vacanță și se distrează cum le place. Unul dintre cei mai importanți senatori PSD, Niculae Bădălau a fost la o petrecere cu mici și manele. A primit și o dedicație „pentru nașul Nicu Bădălău”: „Să vină Diaspora, că noi ne p...m pe ea”

Petreceri ca la români, cu bere, mici și manele. Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel a publicat o înregistrare video de la o nuntă în care un manelist urează sănătate „pentru nașul Nicu Bădălău” și cântă „să vină Diaspora, că noi ne p...m pe ea”.

Bădălău a confirmat, pentru digi24.ro, autenticitatea imaginilor, dar a precizat că dezaprobă mesajul transmis. Acesta a spus însă că „nu e petrecere la români dacă nu ai bere și manele”.

”Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viața asta sunt și oameni care bat câmpii și sunt exaltați Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am. Mă cunoașteți foarte bine și  din declarațiile publice, că nu aprob așa ceva și nu folosesc limbajul ăsta. Cum să spun eu așa ceva despre niște oameni?”, a declarat Nicolae Bădălău, potrivit digi24.ro. 

Petrecerea a avut loc joi seara, în Bolintin.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5