Mame-criminale care au şocat România

Ultima actualizare:

    Gabriela şi-a înjunghiat fetele, apoi s-a aruncat de la etaj
Gabriela şi-a înjunghiat fetele, apoi s-a aruncat de la etaj

Cazul femeii de 30 de ani care s-a aruncat în faţa trenului cu cele trei fete în braţe nu e unul singular. De-a lungul anilor, zeci de crime oribile, urmate de sinucideri, au şocat opinia publică din România. Cele mai cumplite şi mai greu de înţeles sunt actele de o brutaliate extremă ale mamelor care şi-au urât visceral propriii copii.

Ianuarie 2010

O femeie de 32 de ani din Vaslui şi-a ucis cele două fete, una în vârstă de 4 ani, alta în vârstă de 9 ani, apoi şi-a pus capăt zilelor. Gabriela C. le-a păcălit pe fete că vor juca Baba Oarba, le-a legat la ochi, apoi le-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie. Fetele s-au luptat pentru viaţa lor, dar nu au putut rezista tăvălugului mamei dezlănţuite. După oribila crimă, femeia s-a tăiat şi ea cu cuţitul, însă pentru a fi sigură de rezultat, s-a aruncat pe geam.A supravieţuit miraculos căzăturii şi a ajuns în comă la spital, însă a murit câteva ore mai târziu. Anchetatorii nu au găsit o explicaţie pentru gestul femeii, căsătorită cu un cetăţean turc. În momentul necropsiei, medicii legişti au constatat că femeia consumase mult alcool înainte de a-şi ucide fetele.

Iunie 2015

Caz cutremurător la Uricani, judeţul Hunedoara. O femeie şi-a incendiat intenţionat apartamentul , cu cei trei copii minori închişi în casă. Micuţii au ars de vii. Conform presei locale, femeia ar mai fi pierdut doi copii, ucişi de fostul soţ la cererea ei.

Octombrie 2015

O avocată de 35 de ani din Bucureşti şi-a aruncat pe geam băiatul de doar patru ani, de la etajul opt, după care s-a sinucis. Trupurile celor doi s-au strivit de asfalt, în faţa blocului din cartierul Crângaşi.

Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată la intrarea înt-un magazin de la parterul blocului. Eugenia suferea de depresie după ce se despărţise de soţul ei, tatăl băiatului lor. În biletul de adio pe care l-a lăsat în urma ei, arunca vina asupra fostului soţ.


    Avocata de 35 de ani din  Bucureşti şi-a aruncat pe geam  băiatul, după care s-a sinucis
Avocata de 35 de ani din Bucureşti şi-a aruncat pe geam băiatul, după care s-a sinucis

Noiembrie 2016

Crimă oribilă în municipiul Bârlad. O tânără mamă, de 34 de ani, şi-a aruncat la gunoi pruncul în vârstă de doar o lună. Femeia a născut acasă, în secret, şi nu a dorit să păstreze copilul. Aşa că l-a aruncat la tomberon, în imediata apropiere a blocului în care locuia. Pruncul a fost găsit de un bărbat când a dus gunoiul.Mama criminală a fost dată de gol de un bon fiscal pe care anchetatorii l-au găsit în punga în care a pus bebeluşul. Pe baza lui, poliţiştii au identificat-o pe fată pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Ea a fost reţinută şi acuzată de omor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net