Maia Morgenstern, noul director al Teatrului Evreiesc de Stat

Ultima actualizare:

    Maia MorgensternFoto:Arhivă personală
Maia MorgensternFoto:Arhivă personală

Renumita actriță Maia Morgenstern (55 ani) are o carieră impresionantă iar, începând din data de 8 octombrie, ea poate adăuga un alt succes profesional. A câștigat concursul pentru directoratul Teatrului Evreiesc de Stat.

Marți, 7 noiembrie, a avut loc susținerea proiectelor de management în etapa de interviu, pentru directoratul Teatrului Evreiesc de Stat(TES) și a câștigat în fața contracandidatului său, regizorul de teatru Erwin Simsensohn, potrivit Adevărul. Actrița a câștigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Evreiesc de Stat (TES) din Bucureşti, cu media 8,80, la 10 sutimi diferenţă faţă de contracandidatul ei, Erwin Şimşensohn, este anunțul făcut de Primăria Municipiului Bucrești pe platforma online a instituției. Maia Morgenstern a obținut 8,99 la cea de-a doua probă, în timp ce oponentul său a primit 8,92. 

Adevărul informează că actriţa Maia Morgenstern  ocupă funcţia de manager al Teatrului Evreiesc de Stat din anul 2012, când a fost într-o poziţie de interimar, ulterior fiind numită în funcţie, în urma unui concurs. Pe parcursul mandatului său teatrul a intrat într-un proces complet de renovare, după ce acoperişul clădirii a fost parţial distrus în urma unei furtuni. De asemenea, repertoriul a avut parte de mai multe premiere importante şi de multe spectacole de succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net