MAI: Sediile Serviciului de Eliberare a Paşapoartelor din Pipera și Amzei se mută într-un mall din Sectorul 3

pl_1900x618px-1200x505.jpg

Etajul 1 al mallului ParkLake de pe strada Liviu Rebreanu va fi rezervat de săptămâna viitoare solicitanților de pașapoarte

Încă un mall, de data aceasta din sectorul 3, devine sediu pentru eliberarea pașapoartelor. Începând cu 16 iulie, sediile Serviciului de paşapoarte din Şos. Pipera nr. 49, sector 2, şi Piaţa Amzei, nr. 13, sector 1 se mută în ParkLake, complexul comercial din str. Liviu Rebreanu nr 4.

“Cetăţenii care au depus până în prezent sau vor depune în intervalul 11-13 iulie cereri pentru eliberarea documentelor de călătorie la sediile din Pipera şi Piaţa Amzei îşi vor putea ridica paşaportul din punctul de lucru situat în ParkLake”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne preluat de știrileprotv.ro.

Centrul din ParkLake va fi deschis la etajul 1 și va fi organizat astfel: la14 ghişee se vor primi cereri iar la trei ghişee se vor elibera pașapoarte.

Este al doilea mall în care vor fi deschise sedii ale Serviciului de Pașapoarte, după Plaza România din bd. Timişoara nr. 26, sector 6. În acest complex, centrul funcționează la etajul 2, unde sunt deschise 20 ghişee de primiri cereri şi trei ghişee de eliberări paşapoarte.

Plata taxei pentru obţinerea paşaportului se poate face on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de către fiecare Instituţie a Prefectului, de la orice bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de către fiecare Instituţie a Prefectului, prin mandat poştal (la orice Oficiu Poştal) sau în numerar, sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului, la casieriile Instituţiilor Prefectului şi, începând cu data de 11 iunie şi la casieriile unităţilor CEC BANK

loading...
Loading...

Citește și

  • sediu nou pasapoarte, pasapoarte bucuresti, sediu pasapoarte mall, sediu pasapoarte plaza romania

    Cozile la pașapoarte ar trebui să devină istorie, de azi. Direcția Generală de Pașapoarte a inaugurat luni, 21 august, un nou sediu în Capitală pentru eliberarea documentelor de călătorie. Punctul de lucru, care are 20 de ghișee, funcționează în cadrul Plaza România, din Sectorul 6.

  • Ministrul Administrației Publice și Internelor, Dragoș Tudorache a anunțat vineri că începand cu data de 28 noiembrie, la Serviciul Permise din Capitală se va lucra în 2 schimburi, de la ora 7.00 la ora 21.00. , prin detasarea unor angajati din aparatul central al MAI. În plus, din 30 ianuarie 2017, vor fi deschise 12 ghișee în plus pentru eliberarea permiselor și înmatriculări, prin mutarea Serviciului Pașapoarte din actuala clădire într-un spațiu dintr-unul din mall-urile din Capitală