Voicu şi Păun în acte-s săraci lipiți, unde-or fi banii pitiți?

Ultima actualizare:

    Casa părintească a lui Mădălin e plină de obiecte scumpe
Casa părintească a lui Mădălin e plină de obiecte scumpe

Dacă le citeşti declaraţiile de avere ale deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun îţi vine să le plângi de milă. Parlamentarii scriu că trăiesc din salariile de bugetari. Însă procurorii DNA spun că aceştia au fraudat fonduri europene şi de la buget de circa 5,5 milioane euro.

Mădălin Voicu se mândreşte, pe bună dreptate, cu tatăl său, marele violonist Ion Voicu, şi cu superba vilă a acestuia. Casa copilăriei este plină de tablouri, mobilier fin şi obiecte valoroase. Deputatul are apariţii spectaculoase: ceasuri scumpe, pantofi din piele de piton, ghiuluri mari pe degete, brăţări grele din aur. Chiar el a declarat că are ceasuri celebre.

„Acesta este un ceas Piaget. Am dat pe el 8.000 de euro. Eu n-arunc banii pe case, iahturi sau elicopter. Îmi iau ceasuri sau câte un inel. Mi le asortez în funcţie de vestimentaţie. Acasă mai am un Vacheron Constantin, de 20.000 de euro, de la tata, şi tot de la el un Patek Philippe, de buzunar, pe care îl avea de la Yehudi Menuhin. Şi mai am unul, cu o valoare sentimentală mare. Un Glasshutte de aproape o sută de ani care a aparţinut fostului premier austriac Bruno Kraiski. L-am luat de la un magazin de antichităţi cu 3.500 de euro”, s-a lăudat deputatul. Cu toate acestea, în declaraţia sa de avere din 2015 spune că nu are case, terenuri, bijuterii ori conturi în bancă. Declară doar salariul anual de 60.372 lei şi 40.000 euro din colaborări şi prestării servicii.

Mădălin Voicu are pantofi  din piele de piton și mai multe ceasuri valoroase
Mădălin Voicu are pantofi din piele de piton și mai multe ceasuri valoroase

În 2002, situaţia era alta: declara că are două case în valoare totală de un milion de euro şi bijuterii de 100.000 euro.

Procurorii anticorupţie spun că Mădălin Voicu şi Nicolae Păun au fraudat fonduri europene cinci ani la rând şi au spălat bani. 

Nicolae Păun, nici un leu în bancă

Nicolae Păun
Nicolae Păun

Nicolae Păun declară o casă de 120 mp, o maşină Opel din 2009, nici un ban în conturi bancare, un salariu de 64.368 lei şi un venit de la firma sa Nicky Scorpion Alcom, de 80.220 lei. Însă tot el spunea în urmă cu câţiva ani că este mândru că lucrează de la 12 ani şi a fost ospătar, chelner, bucătar, înainte să fie patron de magazine, un restaurant, un hotel şi un complex comercial.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net