Luxul etalat de “țiganii de mătase”: Străzile Timișoarei arată ca un salon auto

timisoara_nunta_tigani.jpg

timisoara nunta tigani de matase
Romii și-au etalat mașinile marca Lamborghini și Ferrari, proaspăt ieșite din fabrică
Foto: adevarul.ro

Timișoara se află în febra “nunţilor ţigăneşti”. Zeci de familii de romi foarte bogați vin acasă din Occident, pentru a sărbători evenimentele importante pentru ei. Piesele de rezistență sunt mașinile, care le eclipsează chiar și pe mirese.

Romii bogați, care sunt numiți “ţigani de mătase” în Timișoara, revin acasă în perioada verii. Aceștia sunt cetățeni germane, spanioli, francezi sau italieni și se întorc pentru așa numitul “sezon al nunţilor”.  Hainele invitaților sunt de ultimul răcnet, cumpărate de la firme celebre foarte scumpe. Mașinile în care vin romii fac adevăratul spectacol. Orașul se transformă într-un veritabil salon auto, unde poți vedea și cele mai noi modele, lansat în 2015.

Nuntă de fițe: Ministrul de Finanțe și Iasmina

nunta_tigani_timisoara.jpg

nunta tigani timisoara masini lux
Mașinile de lux au întors toate privirile
Foto: adevarul.ro

 

Ultima nuntă a avut loc miercuri (5 august), în sânul familiilor Cârpaci și Ionelaș. Nepotul lui Gâdo Cârpaci, Marco, supranumit Ministrul de Finanțe, s-a căsătorit cu Iasmina, nepoata lui Ionel Sadner, unui dintre cei mai bogați romi din oraș. Marele evenimelt a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timișpara. O dubă plină cu trupe de intervenție a Jandarmeriei, dar și o echipă de intervenție rapidă a Poliției au stat pe străzi pentru a dirija traficul.

Citește articolul integral pe adevarul.ro

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1