În luna mai ne plouă mai mult ca în aprilie

Ultima actualizare:

    Avertizări pentru marţi şi miercuri
Avertizări pentru marţi şi miercuri

Metorologii spun că în luna mai vor fi regiuni unde va ploua mai mult ca în luna aprilie. Iată ce estimează meteorologii pentru următoarele trei luni.

MAI. Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei în majoritatea regiunilor, iar spre sfârşitul lunii vor fi în jur de 26 de grade. Vor fi ploi în toată ţara, dar în vest, centru şi est sunt aşteptate ploi importante, până la 100 l/mp.

IUNIE. Precipitaţiile vor fi în majoritatea regiunilor, dar în nordul şi centrul ţării vor fi cantităţi până la 100 l/mp. Se aşteaptă o vreme mai caldă în sud-est, vest şi sud, însă aceste perioade vor fi alternate cu perioade de instabilitate atmosferică.

IULIE. Sunt estimate temperaturi mai ridicate în majoritatea regiunilor. Vor fi zile cu 32 de grade, însă vor fi şi zile când pragul de caniculă, de 35 de grade, ar putea fi atins şi chiar depăşit. Meteorologii estimează precipitaţii puţine, cu excepţia nordului ţării, unde ar putea să cadă 80 l/mp. (M.Dohi)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net