Lua şpagă de la bărbaţii însuraţi prinşi la curve

Ultima actualizare:
Poliţistul a strâns în două zile  1.400 de lei
Poliţistul a strâns în două zile 1.400 de lei

Adrian Drăgoi, agent al Poliţiei Locale din Arad, a găsit o metodă ingenioasă pentru a-şi rotunji veniturile. Urmărea bărbaţii care apelau la serviciile prostituatelor, iar apoi le spunea că-i amendează şi le trimite procesele verbale acasă. În schimbul discreţiei, bărbaţii plăteau agentului diverse sume de bani.

Adrian Drăgoi este acuzat că ar fi cerut diverse sume de bani de la bărbaţi care apelau la prostituate, pentru a nu-i amenda.

Pe lângă el mai sunt suspecţi alţi trei agenţi. Agentul arestat preventiv este un tânăr de 23 de ani, care lucrează  la Poliţia Locală din 2008.

Poliţistul, filmat în timp ce primea bani


    Poliţistul a strâns în două zile  1.400 de lei
Poliţistul a strâns în două zile 1.400 de lei

Conform anchetatorilor, poliţistul local urmărea bărbaţii care apelau la serviciile prostituatelor, iar apoi le aducea la cunoştinţă că-i amendează.

Ca să scape de amendă şi de riscul de a afla soţiile unde au fost prinşi, bărbaţii plăteau agentului diverse sume de bani.

Poliţistul local a fost reţinut în urma unui flagrant organizat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, în zilele de 25 martie şi 10 aprilie, agentul a pretins şi a primit de la doi investigatori sub acoperire sumele de 400 de lei, respectiv 1.000 de lei, pentru a nu le aplica sancţiunea contravenţională a amenzii.

Directorul executiv al Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur, a declarat că a fost informată de procurori că alţi trei agenţi sunt suspectaţi că au procedat în mod asemănător cu agentul arestat.

Graur a spus că agenţii vor fi suspendaţi în momentul în care Poliţia Locală va primi documentele oficiale de la procurori.

„Susţin toate acţiunile pe care le fac organele abilitate care se ocupă de astfel de fapte. Cred în justiţie şi dreptate", spune Viorica Graur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net