Loteria bonurilor fiscale. El a strâns 23 de bonuri câştigătoare aruncate la coş

Ultima actualizare:

    Constantin Lungu  a strâns toate bonurile  în câteva pungi de plasticFoto: arq.ro
Constantin Lungu a strâns toate bonurile în câteva pungi de plasticFoto: arq.ro

Loteria bonurilor fiscale. Un arădean de 53 de ani e acum invidiat de toţi românii care au refuzat măcar o dată să primească bon fiscal la cumpărături. Constantin Lungu a strâns peste 1.500 de tichete lăsate în urmă de alţii, iar 23 dintre acestea sunt câştigătoare la prima extragere la Loteriei fiscale.

Un arădean care a strâns mai multe bonuri fiscale decât orice român s-a prezentat ieri la Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice cu 23 de tichete declarate câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale. Constantin Lungu, din comuna Firiteaz, care lucrează ca sobar, a adunat în ultimele două luni toate bonurile aruncate la coş de consătenii lui. După extragere pentru Loteria bonurilor fiscale a verificat peste 1.500 de tichete, iar 23 dintre acestea, emise de acelaşi magazin din localitate, aveau valoarea de 6 lei. Reprezentanţii Fiscului au rămas înmărmuriţi şi au cerut ajutor la Bucureşti pentru a afla dacă arădeanul trebuie recompensat pentru fiecare bon prezentat în original. „Am strâns peste 1.500, majoritatea aruncate la ieşire de alţi cumpărători. Le-am cerut vânzătoarelor bonurile şi s-au uitat ciudat, au spus că nu va fi nimic de concursul ăsta. Eu mă gândeam că unul tot va fi câştigător, dar nu am crezut că o să am norocul să am 23 de bonuri câştigătoare. Sper să primesc premiu pentru fiecare din ele, pentru că aşa ar fi corect”, a spus bărbatul care a câştigat cu 23 de bonuri la Loteria bonurilor fiscale, citat de Mediafax.

Constantin Lungu
Constantin Lungu

Conform regulamentului, suma de un milion de lei va fi împărţită la numărul total de bonuri valide, prezentate până la 13 mai la agenţiile Fiscului. Până acum, câteva sute de români au anunţat că au cel puţin un bon câştigător. Arădeanul speră ca suma care îi va reveni să fie cât mai mare, însă, indiferent de valoarea ei, el a declarat că va dona 10% nevoiaşilor. În cursa pentru un premiu la Loteria bonurilor fiscale, organizată în a doua zi de Paşte, au intrat şi bonurile fiscale primite de cumpărători în urma plăţii cu cardul. Conform reprezentanţilor Visa, în perioada 2 februarie – 28 martie s-au înregistrat 2.050 de tranzacţii cu cardul bancar, fiecare având o valoare cuprinsă între 6 şi 6,99 lei. 

Loteria bonurilor fiscale vă mai oferă o şansă de câştig de Crăciun! 

Românii care nu s-au ales cu un sfanţ la extragerea specială de luni pentru Loteria bonurilor fiscale se pot îmbogăţi în decembrie. Toate bonurile necâştigătoare la extragerile de peste an vor participa la tragerea specială a sărbătorilor de iarnă, aşa că nu uitaţi să colecţionaţi toate tichetele de la magazin. La extragerea specială din decembrie vor putea fi înscrise toate tichetele fiscale strânse din 2 februarie până la sfârşitul lunii noiembrie. Până atunci mai aveţi la dispoziţie extragerile lunare, iar prima va fi la 19 iulie. La prima extragere lunară din acest an vor participa bonurile emise în luna iunie. 

Loteria bonurilor fiscale, câștigătorii extragerii din 13 aprilie

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile pentru câștigătorii de la Loteria bonurilor fiscale urmând să fie acordate în maxim trei luni. La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF valoarea bonurilor fiscale câştigătoare, de 6 lei, a fost stabilită printr-o extragere în trei etape: o bilă pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentând luna februarie, o bilă pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapă, cu trei bile reprezentând valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net