Locuitorii unui imobil din Timişoara: «Blocul nostru a fost uitat la recensământ»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandal, la Timişoara, în urma recensământului. Deşi procedura de recenzare s-a încheiat oficial luni seara, există persoane care susţin că nu au fost băgate în seamă de recenzori. Revoltaţi, oamenii spun că dacă vor primi amenzi le vor ignora, la fel cum au făcut şi cu ei, autorităţile.

Timişorenii de pe strada Ion Roată se confruntă cu o situaţie cel puţin ciudată. Oamenii susţin că recenzorul a trecut pe strada lor, dar s-a oprit doar la vile, blocul cu două scări fiind evitat.

Oamenii spun că este singurul bloc de pe stradă uitat de recenzori

simeon stalpnicul png

„Am sunat la primărie la o doamnă şi i-am spus că la noi nu a venit recensământul. Mi-au spus că nu e nici o problemă, că se va discuta situaţia, într-o şedinţă, a doua zi şi o să se clarifice. Când am sunat a doua oară mi-au spus, foarte amabil, că le pare rău, dar recensământul s-a încheiat. Eu m-am simţit penibil pentru că exist şi din banii mei s-a făcut un recensământ de toată jena", a spus Florin Simiz, care este şi cadru universitar.

Timişoreanul susţine că dacă va fi amendat va merge în instanţă să conteste amenda sau pur şi simplu o va ignora, considerând că nu există. În acelaşi bloc locuieşte şi Elena Bulgaru, care este pensionară. Femeia susţine că a stat toată ziua acasă şi a aşteptat să vină recenzorul, dar asta nu s-a întâmplat.

„Nimeni nu ne spune nimic. Am vorbit cu vecinii şi se pare că la case a fost, dar aici la noi la bloc nu a fost nimeni. Nici măcar să ne pună un afiş sau ceva. Mi-e foarte frică de amendă pentru că şi aşa am o pensie mică", a spus Elena Bulgaru (65 de ani). „La noi nu a ajuns. Nu este treaba mea să merg să îmi dau datele. Dacă vor să vină, bine, dacă nu iarăşi bine", a spus şi Florin Stănescu (22 de ani). Coordonatorul recensământului, Ioan Cojocari, îi aşteaptă acum pe oameni la primărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net