Adio costum clasic de baie! Toţi s-au uitat la el când a apărut pe plajă îmbrăcat aşa

costum-penis.gif

plaja costum penis
Un bărbat a întors toate privirile când a apărut îmbrăcat așa pe plajă
Foto: Click!

Dacă până acum credeați că majoritatea costumelor de baie pun prea mult în evidență sexualitatea, ar trebui să aruncăm o privire la acest bărbat. A venit la plajă îmbrăcat într-un costum gonflabil în formă de penis.

Este plin sezon estival și cu toții ne gândim la vacanță, la soare, la mare, la orice activitate care ne relaxează și care ne alungă stresul zilnic. Tocmai când credeai că ai văzut totul pe plaja din România, un bărbat a decis să depășească limitele nonconformismului și să poarte un „costum” ieșit din comun.

plaja costum penisZoom
Ce-ți trebuie costum de baie când ai unul în formă de penis
Foto: Click!

Depășind chiar și exhibiționismul nudiștilor, el s-a plimbat fără să-i pese de cei din jur, acoperit din cap până-n picioare de un costum în formă de penis roz, dotat cu toate detaliile anatomice aferente. Fără să-i pese că în jur se aflau și copii, el a umblat nestingherit prin șezlonguri ca și cum ar fi fost la o plimbare prin parc.

plaja costum penis

loading...
Loading...

Citește și

  • claudia patrascanu

    Vedetele noastre au dat atmosfera încinsă din Capitală pe briza mării de la Mamaia. Printre frumusețile care s-au bronzat pe plajele de fițe de pe litoralul românesc s-a numărat și Claudia Pătrășcanu, care pare să-și fi redobândit formele sexy la aproape șapte luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

  • vedete costume de baie, vedete la mare, Loredana Groza, Anca Turcasiu, Silvia Dumitrescu, Laura Stoica, Litoral anii '90

    După 1989, slipii decoltați și sutienele minuscule au venit la putere! Click! îţi arată fotografii de arhivă, realizate pe Litoral, cu cele mai cunoscute artiste de la noi. Silvia Dumitrescu, Laura Stoica, Anca Țurcașiu și Loredana Groza arătau spectaculos în costum de baie.