Liviu Dragnea rupe relațiile cu Iohannis: „Să nu se mai refere la PSD niciodată”

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea Foto: arhivă personală
Liviu Dragnea Foto: arhivă personală

Liviu Dragnea este foc și pară pe președintele României din cauza criticilor pe care Klaus Iohannis le-a adresat Partidului Social Democrat, pe fondul contextului incert pe care-l creează prin măsurile fiscale și prin jocul de-a demisia. Dragnea a promis că nu se va mai duce niciodată la Cotroceni.

Liderul PSD este profund dezamăgit de situația în care se află PSD în acest moment și este mai sensibil ca niciodată la criticile președintelui României:

„Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale și ăsta nu este un moft. Nu mai cred în neimplicarea politică a președintelui Iohannis. Îl rog să nu se mai refere la PSD niciodată, pentru că nu e treaba dumnealui. Dacă vrea vreodată să vorbească despre PSD, se poate face membru de partid și să-și dea cu părerea despre PSD”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Digi 24.

„Cred din ce în ce mai mult că președintele Iohannis nu rămâne neimplicat politic. Din păcate. Nu dau niciun fel de ultimatum, pentru că nu îmi permit, dar nu mai am încredere”, a mai adăugat liderul PSD.

De asemenea, Dragnea a mai transmis și că Iohannis n-ar trebui să-și mai dea cu părerea sau să ofere sfaturi, nici măcar prin purtătoarea sa de cuvânt, cu privire la felul cum ar trebui să funcționeze PSD. I-a transmis ironic să se înscrie în partid, dacă vrea să mai vorbească despre el.

Răbufnirea lui Dragnea vine după ce președintele României i-a avertizat că în cazul în care se va schimba iar premierul, social-democrații ar putea ieși de la guvernare: „Daco și acest guvern ar cădea, atunci va trebui să îmi pun întrebarea, la modul extrem de serios, dacă PSD-ul mai are capacitatea să guverneze. Este cazul să se liniștească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate, pentru a permite și mediului economic să performeze.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net